Miten/missä määritän E-mail to SMS-viestin viestisisällön?

Viestisisällön asetukset määritetään Quriirin käyttöliittymästä E-mail to SMS -reititystä luodessa tai muokatessa. Oletuksena viestisisällössä on määritettynä EMAIL: Viesti. Tämä tarkoittaa, että tekstiviestin viestisisältö poimitaan sähköpostiviestin Body:sta. Tämän lisäksi/sijaan kenttään voi kirjoittaa muuta tekstiä ja personoida reititykseen määritetlyä sisältöä joko Quriirissa olevalta kontaktilta löytyvistä tietueista tai metatiedon avulla.