Missä muodossa numeroiden tulee olla Excel- tai csv-tiedossa?

Puhelinnumero voi olla joko kansainvälisessä tai kansallisessa muodossa kun se tuodaan tiedostosta Quriiriin. Alla kolme esimerkkiä:

Paras ja varmin tapa on kuitenkin aina sisällyttää maakoodi numeroon.

Quriirissa maakoodi on oletuksena +358, joten jos tuot numeroita ilman maakoodia (050…), oletetaan että kyseessä on suomalainen numero. Tällöin ensimmäinen nolla poistetaan ja eteen lisätään +358.

HUOM! Jos tuot numeroita kansallisessa 050-, 040- jne. muodossa, tulee aina tarkistaa että Excel ei poista ensimmäistä nollaa. Jos numero tallentuu esim. muodossa 5012345678 (eikä 05012345678), olettaa Quriiri että kyseessä on ulkomainen liittymä (esim. Costa Rican maakoodi on 50).