Valitse sivu
Ohjeita ja usein kysyttyjä kysymyksiä

Miten sallin tekstiviestiryhmiin liittymisen ja poistumisen?

Näin teet tapahtuman, jonka kautta voit sallia ryhmiin liittymisen sekä mahdollistaa niistä poistumisen.

1) Avaa Ryhmien tilaushallinta -sovellus

Löydät Ryhmien tilaushallinta -sovelluksen Quriiri Messaging Suiten etusivulta tai valitsemalla vasemasta valikosta Messaging Suite > Näytä sovellukset

Tekstiviestiryhmien tilaushallinta -sovellus

2) Anna tapahtumalle nimi ja valitse liittymiseen tai poistumiseen käytettävä vastaanottonumero.

Tekstiviestiryhmään liittyminen ja poistuminen.

Vastaanottonumero -kohdan alasvetovalikossa näkyvät kaikki asiakkuudellenne aktivoidut numerot. Käytössä olevat numerot näkyvät harmaalla ja ne eivät ole valittavissa. Yksi numero voi olla käytössä yhdessä tapahtumassa kerrallaan. Valittu vastaanottonumero näkyy myös vahvistus- ja virheviestien lähettäjätietona. Mikäli numeroa ei näy, tai ei ole valittavissa, ole yhteydessä tukeemme: tuki@quriiri.fi

3) Valitse ryhmät, joihin liitytään, tai joista poistutaan. Tapahtumaan täytyy valita ainakin yksi ryhmä.

Tekstiviestiryhmään liittyminen ja poistuminen

4) Halutessasi voit ajastaa tapahtuman aktivoitumaan ja päättymään tiettynä ajankohtana. Jos ajastusta ei aseteta, aktivoituu tapahtuma heti ja liittyminen on mahdollista niin kauan kunnes tapahtuma keskeytetään.

5) Salli liittyminen ryhmiin ja määritä hakusanat

Voit valita, mahdollistaako luotu tapahtuma liittymisen määritettyihin ryhmiin. Tapahtuma voi sisältää liittymistoiminnon, poistumistoiminnon tai molemmat.

Lisää hakusanat, joiden perusteella tekstiviestin lähettänyt numero liitetään määritettyihin ryhmiin. Viestin lähettäjä liitetään ryhmiin, jos vastaanottonumeroon lähetetyn viestin alusta löytyy jokin määritetyistä hakusanoista.

Tekstiviestiryhmään liittyminen ja poistuminen.

(Jos et määritä yhtään hakusanaa, voi ryhmiin liittyä millä tahansa viestillä. Jos tapahtuma mahdollistaa sekä liittymisen että poistumisen, täytyy ainakin toisessa toiminnossa olla määritettynä yksi tai useampi hakusana.)

Kontaktin tiedot
Voit myös määrittää, mitä tietoja liittymisviestistä poimitaan kontaktin tietoihin. Tiedot kerätään liittymisviestistä valitsemiesi avainsanojen mukaisessa järjestyksessä mahdolliset liittymisen hakusanat huomioiden. Jos lisäät kontaktin tietoihin hakusanan lisäksi etunimen, voi ryhmään liittyä esimerkiksi lähettämällä ”VIP MATTI”, jolloin tietoihin poimitaan viesteistä myös ”MATTI” etunimeksi.

6) Aktivoi ja kirjoita vahvistusviesti

Voit halutessasi lisätä vahvistusviestin ryhmiin liittyneille.

Tekstiviestiryhmään liittyminen ja poistuminen.

7) Salli poistuminen ryhmistä ja lisää poistumisen hakusanat

Voit valita, mahdollistaako luotu tapahtuma poistumisen määritetyistä ryhmistä. Tapahtuma voi sisältää liittymistoiminnon, poistumistoiminnon tai molemmat.

Voit lisätä hakusanat, joiden perusteella tekstiviestin lähettänyt numero poistetaan määritetyistä ryhmistä. Viestin lähettäjä poistetaan ryhmistä, jos vastaanottonumeroon lähetetyn viestin alusta löytyy jokin määritetyistä hakusanoista. Jos et määritä yhtään hakusanaa, voi ryhmistä poistua millä tahansa sanalla. Jos tapahtuma mahdollistaa sekä liittymisen että poistumisen, täytyy ainakin toisessa toiminnossa olla määritettynä yksi tai useampi hakusana.

Tekstiviestiryhmään liittyminen ja poistuminen.

8) Lisää vahvistusviesti
Voit halutessasi lisätä vahvistusviestin, joka lähetetään ryhmistä poistuneille.

Tekstiviestiryhmään liittyminen ja poistuminen

9) Aktivoi virheviesti
Voit halutessasi aktivoida virheviestin. Virheviesti lähetetään vastauksena viestiin, joka ei vastaa liittymis- tai poistumisviestin hakusanoja.

10) Käynnistä tapahtuma