Valitse sivu
KÄYTTÖTARPEET | TEKSTIVIESTIMARKKINOINTI

Tekstiviestimarkkinointi tavoittaa ja sitouttaa

Tee personoitua ja kohdennettua tekstiviestimarkkinointia, joka tavoittaa asiakkaat tehokkaasti. Tekstiviestimarkkinointi mahdollistaa henkilökohtaisten viestien lähettämisen suoraan asiakkaiden puhelimiin. Tekstiviestit luetaan ja niihin reagoidaan.

Tekstiviestimarkkinointi

Aktivoi asiakkaitasi ja tehosta myyntiäsi

Tekstiviestillä tavoitat asiakkaasi varmasti ja juuri oikealla hetkellä. Toteuta markkinointikampanjat, tiedota tärkeistä asioista tai ilmoita noutoilmoituksista.

Korkea avaus- ja klikkausprosentti

Tekstiviestien lukuprosentti on ylivertainen muihin kanaviin verrattuna. Lisäksi niihin reagoidaan helposti.

Tiedota tai keskustele

Tekstiviestillä tavoitat nopeasti suuren määrän ihmisiä. Lähetä yksisuuntaisia viestejä tai luo keskustelu asiakkaiden kanssa.

Tavoita varmasti – paikasta riippumatta

Tekstiviestit tavoittavat kaikki, joilla on matkapuhelin – maailmanlaajuisesti.

Ryhmätekstiviestit.

Kaikki mitä tarvitset aloittaaksesi tekstiviestimarkkinoinnin

Kohdenna oikealle kohderyhmälle

Kohdentamalla markkinointiviestisi juuri oikealle kohderyhmälle, saat markkinointiviestinnällesi maksimaalisen tehon. Tuo kohderyhmäsi suoraan Excel-tiedostosta Quriiriin, jonka jälkeen voit luoda haluamallesi kohderyhmälle tektiviestikampanjoita.

w

Luo yhteys henkilökohtaisella viestillä

Personoimalla viestin esimerkiksi etunimellä, asiakasnumerolla tai muulla yksilöivällä tiedolla, saat luotua viestiin henkilökohtaisen tunteen.

}

Ajoita viesti juuri oikealle hetkelle

Ajastamalla markkinointikampanjasi tarkasti juuri oikeaan ajankohtaan, saat kampanjasti suurimman hyödyn irti.

Lisäaktivointi tuo kampanjasta tehot irti

Automaattisen lisäaktivoinnin avulla voit tuoda kampanjaasi lisätehoa. Voit tietyn ajan kuluttua kampanjan ensimmäisestä viestistä lähettää automaattisen lisämarkkinointiviestin.

R

Nopeus ja skaalautuvuus

Quriirin avulla saat halutessasi viestisi perille satoihin tuhansiin matkapuhelimiin lyhyessä ajassa. Halutessasi voit myös jaksottaa kampanjasi pidemmälle ajalle niin, että viestejä lähetetään esimerkiksi viikon ajan tasaisesti jokaisena arkipäivänä.

Reaaliaikainen seuranta

Seuraa toimituskuittaisten avulla viestien perillemenoa joko yksittäisen viestin tasolla, tai koko lähetyksestä kokonaisuutena.

Ratkaisumme

Ryhmätekstiviestit tekstiviestimarkkinointiin

Lähetä markkinointiviestit, tarjoukset tai tärkeät tiedotteet helposti. Quriirin ryhmäviesti -sovelluksen avulla tavoitat pienet tai suuret kohderyhmät varmasti ja nopeasti.

Ryhmätekstiviesti

Liitä tekstiviestit omiin järjestelmiisi

Lähetä tekstiviestit suoraan omasta järjestelmästäsi tai automatisoi viestien lähetys. Monipuoliset, skaalautuvat ja hyvin dokumentoidut rajapinnat tekevät integroinnista vaivatonta ja palvelun käytöstä luotettavaa.

Hyödynnä tehokkaita rapintojamme ja aloita integrointi vaikka heti!

Dialogi tekstiviestikysely.

Quriiri on luotettava ja turvallinen tekstiviestipalvelu

Asiakkaidemme tietosuoja on meille äärimmäisen tärkeää. Quriiri on täysin sitoutunut noudattamaan EU:n tietosuojadirektiiviä (GDPR) ja asiakastiedot tallennetaan aina EU:n sisäpuolella.

KÄYTTÖESIMERKKI

Tekstiviestimarkkinointi tuo tehokkaasti myyntiä ja pitää asiakkaat ajantasalla toimituksista

Suuri verkkokauppatoimija aloitti tekstiviestimarkkinoinnin Quriirin avulla. He halusivat lähettää kohdennettuja viestejä ja kertoa asiakkailleen relevanteista tarjouksista ja tuotteista. Lisäksi heillä oli tarve saada asiakkaille tieto toimituksista tekstiviesteillä.

Tekstiviestimarkkinointi esimerkki.

Integrointi olemassa olevaan järjestelemään oli sujuvaa

Asiakas otti käyttöön Quriirin ja rajapinnan avulla tekstiviestit integroitiin asiakkaan omiin järjestelmiin. Nyt verkkokauppa voi lähettää asiakkailleen tekstiviestejä suoraan omasta järjestelmästään. Lisäksi asiakkaille lähtee automaattisesti tekstiviestit, kun tilaus on otettu vastaan ja lähetty.

Konversioprosentti kasvoi ja asiakastyytyväisyys on kasvanut

Tekstiviestien integroiminen osaksi markkinointia on kasvattanut konversioprosenttia huomattavasti. Tekstiviestien linkkejä klikataan ja myyntiä tulee tehokkaammin kuin aikaisemmin. Lisäksi asiakkaat ovat olleet tyytyväisiä siihen, että saavat tekstiviestillä tiedon toimituksista.

Sinua saattaa kiinnostaa myös nämä artikkelit:

Linkit tekstiviesteissä – ota nämä asiat huomioon
Linkit tekstiviesteissä – ota nämä asiat huomioon

Tekstiviesti toimii parhaiten ytimekkäiden ja lyhyiden viestien välittämiseen. Usein tekstiviesteihin sisällytetään linkki, jolla kehotetaan vastaanottajaa lukemaan lisää nettisivuilta tai tekemään jokin muu toiminto. Samalla ihmisiä varoitellaan klikkaamasta...

Asiakas- ja mobiiliviestinnän trendit vuodelle 2023
Asiakas- ja mobiiliviestinnän trendit vuodelle 2023

Viimeistään vuosi 2022 näytti, että henkilökohtainen tekstin kautta tapahtuva viestintä asiakkaiden kanssa on vahvasti läsnä etenkin B-to-C yritysten viestinnässä. Asiakkaat haluavat olla vuorovaikutuksessa yritysten kanssa tekstiviestin tai muiden henkilökohtaista...

Valmis aloittamaan? Koe tekstiviestin tehokkuus viestinnässä!