Mikä on SMS gateway?

SMS gateway on tekstiviestien välitykseen tarkoitettu palvelu, jonka avulla yritykset voivat integroida tekstiviestien lähetyksen ja vastaanoton omaan järjestelmäänsä.

Moderni SMS Gateway on pilvipohjainen järjestelmä, joka reitittää tekstiviestit erilaisten rajapintojen kautta matkapuhelinverkkoon sekä matkapuhelinverkosta takaisin yrityksen sovelluksiin.

Tehokkaat rajapinnat yhdistettynä korkeaan kapasiteettiin varmistavat, että yritykset voivat olla vuorovaikutuksessa asiakkaiden kanssa nopeasti ja luotettavasti. SMS Gatewayn avulla voi tavoittaa suuren määrän ihmisiä nopeasti, vaikka näiden ihmisten puhelimet olisivat eri mobiiliverkoissa ja eri maissa ympäri maailmaa.  Lue lisää täältä.