Valitse sivu

TOIMIALAT  |  MATKAILU

Tavoita matkailijat ja asiakkaat luotettavasti

Pidä yhteyttä matkailijoihin ja asiakkaisiin ja lisää asiakastyytyväisyyttä henkilökohtaisilla tekstiviesteillä.

Tekstiviesti matkailualalle.

Tekstiviesti matkailualalla

Nosta asiakkaiden tyytyväisyyttä viestimällä heille tehokkaasti ja luotettavasti.

R

Tarjoukset ja markkinointiviestit

Edistä myyntiäsi lähettämällä erikoistarjouksia lähteville asiakkaille. Tekstiviesti toimii erittäin hyvin myös viime hetken tarjousten lähettämiseen. Näin voit saada myytyä esimerkiksi vapaita huoneita sesonkiaikojen ulkopuolella.

R

Varausvahvistukset- ja muistutukset

Lähetä asiakkaille tekstiviestivahvistus, joka sisältää tärkeät varaustiedot. Näin kaikki asiakkaalle tärkeät tiedot ovat heti saatavilla Paranna asiakaskokemusta lähettämällä muistutusviestejä tulevasta vierailusta ja liitä mukaan hyödyllistä tietoa, kuten osoite, ajo-ohje, huonenumero tai oven avainkoodi.

R

Asiakaspalvelu

Helpota asiakaspalvelua ja mahdollista kaksisuuntainen viestintä, jolloin asiakas voi kysyä tekstiviestillä apua. Asiakkaat arvostavat nopeaa ja yksinkertaista tapaa olla yhteydessä ja tutkimusten mukaan suurin osa kuluttajista viestii mieluiten tekstaamalla. Voit parantaa asiakaskokemusta helposti mahdollistamalla asiakaspalvelun tekstiviestitse.   

R

Vinkit

Yllätä asiakkaasi positiiviesti lähettämällä heille ehdotuksia alueen parhaista tapahtumista, ravintoloista, baareista ja elämyksistä heidän oleskelunsa aikana. He arvostavat, että ajattelet heitä, ja tällainen henkilökohtainen asiakaskokemus voi olla syy tulla takaisin tai suositella yritystäsi muille.

Varausvahvistus tekstiviestillä.
R

Check-out ja tyytyväisyyskyselyt

Virtaviivaista ja yksinkertaista uloskirjautumisprosessia antamalla vieraille mahdollisuus kirjautua ulos lähettämällä tekstiviestin. Asiakkaiden lähtiessä on myös hyvä tilaisuus kysyä palautetta. Tekstiviestikyselyn vastausprosentit ovat erittäin korkeita ja palaute auttaa sinua parantamaan palvelua entisestään. Kun tekstiviesti tulee heti uloskirjautumisen jälkeen, on vierailu tuoreena mielessä.

R

Tekstiviestivarmennus

Tekstiviestivarmennuksen avulla lisäät asiakkaiden ja palvelusi tietoturvaa helposti. Voit esimerkiksi verifioida asiakkaiden puhelinnumerot, jolloin voit olla varma, että viestit menevät oikeaan numeroon.

Tekstiviestin hyödyt matkailualan yrityksille

Tekstiviesti on suosittu viestintäkanava matkailualalla sen tehokkuuden, nopeuden ja laajan ulottuvuuden ansiosta. Matkailualan yritykset hyödyntävät tekstiviestejä markkinoinnissa, asiakaspalvelussa ja tiedottamisessa. Tekstiviestillä on ylivoimaisesti korkeimmat avaus- ja vastausprosentit kaikista viestintäkanavista. Tekstiviesti saapuu vastaanottajan puhelimeen lähes välittömästi ja tutkimusten mukaan valtaosa tekstiviesteistä avautuu puolen minuutin sisällä toimituksesta.

  • Tavoita asiakkaat nopeasti ja luotettavasti
  • Pyydä palautetta ja paranna asiakastyytyväisyyttä
  • Lisää myyntiä esimerkiksi tarjousten avulla
Varausvahvistus tekstiviestillä.

Miksi asiakkaamme luottavat Quriiriin?

Asiantuntevaa apua

Kun valitset meidät, saat aina nopeaa ja henkilökohtaista apua tekstiviestien ja Quriirin hyödyntämiseen.

Kotimainen & GDPR-yhteensopiva

Quriiri on täysin sitoutunut noudattamaan EU:n tietosuojadirektiiviä (GDPR) ja asiakastiedot tallennetaan aina EU:n sisäpuolella.

R

Toimitusvarmuus huippuluokkaa

Quriiri on rakennettu korkeatasoisella teknologialla ja osaamisella. Voit luottaa siihen, että isotkin viestimäärät menevät aina perille.

Globaalit viestiyhteydet

Globaalit yhteydet varmistavat viestien perillemenon mihin tahansa. Meiltä saat aina asiantuntevaa apua myös ulkomaan viestintään.

Annie logo

“Halusimme ensisijaisesti tekstiviestipalveluntarjoajan, joka tallentaa tiedot Eurooppaan.”

– Joonas Merikko, tuotejohtaja / Annie Advisor

Annie logo

“Käyttöliittymä on selkeä ja tarvittaessa olen saanut asiantuntevaa ja henkilökohtaista apua.”

– Juho Ikonen, Mobility & Marketing Specialist, Toyota Finance Finland Oy

Annie logo

“Käytännössä kaikki, jotka vastaavat tekstiviestiin, päätyvät asiakkaiksi.”

– Seppo Noso, Head of Marketing, Book Salon Oy

Sinua saattaa kiinnostaa myös nämä artikkelit:

Emojit yritysten lähettämissä tekstiviesteissä
Emojit yritysten lähettämissä tekstiviesteissä

Aina välillä tulee vastaan kysymys, että voiko Quriirin kautta lähetetyissä tekstiviesteissä käyttää hymiöitä ja muita emoji-merkkejä. Tekstiviesteissä voi kyllä käyttää emojia ja erikoismerkkejä, mutta kun lähettää tekstiviestejä Quriirista tai vastaavasta...

Näin kirjoitat parempia tekstiviestejä
Näin kirjoitat parempia tekstiviestejä

Tekstin kirjoittaminen ei aina ole helppoa, etenkään silloin, kun käytössä on rajattu määrä merkkejä. Lisäksi tekstiviesti on pelkkää tekstiä, jolloin tukena ei ole kuvia kertomassa viestiä. Auttaaksemme sinua kirjoittamaan parempia tekstiviestejä, olemme koonneet...

Miten aloittaa tekstiviestimarkkinointi?
Miten aloittaa tekstiviestimarkkinointi?

On tutkittu, että kuluttajat lukevat 97 % tekstiviesteistä 15 minuutin sisällä. Tekstiviestimarkkinointi on keino tavoittaa asiakkaat nopeasti ja varmasti. Yritykset käyttävät tekstiviestimarkkinointia lähettääkseen asiakkailleen tai potentiaalisille asiakkailleen...

Valmis aloittamaan? Koe tekstiviestin tehokkuus viestinnässä!