Miten luon ja poistan ryhmän?

Voit luoda Quriiriin useita vastaanottajaryhmiä ja lähettää viestin usealle ryhmälle samalla kertaa. Ryhmät mahdollistavat segmentoinnin ja tekstiviestien kohdentamisen.

Näin luot uuden ryhmän:

1) Valitse vasemmasta valikosta Hallinta > Ryhmät tai etusivun kautta kohdasta Näytä Ryhmät.

2) Anna ryhmälle nimi ja valitse Luo uusi.

SMS-vastaanottoryhmän luominen.

3) Tuo kontakteja ryhmään tämän ohjeen mukaan.

Voit myös luoda uuden ryhmän valitsemalla kontaktit vasemmasta valikosta ja valitsemalla ensin ne kontaktit, jotka haluat lisätä tiettyyn ryhmään. Valitse tämän jälkeen alhaalta Luo ryhmä.

Näin poistat ryhmän:

Voit poistaa ryhmän valitsemalla vasemmasta valikosta Hallinta > Ryhmät ja valitsemalla roskiskuvakkeen ryhmän kohdalta. Voit myös poistaa useamman ryhmän valitsemalla ne ryhmät, jotka haluat poistaa ja valitsemalla alhaalta Poista.

SMS-vastaanottoryhmän poistaminen.