+358 10 349 3800 info@quriiri.fi
Valitse sivu

YRITYS

Meille töihin?

Ota uusi askel urallasi ja tule meille töihin! Etsimme jatkuvasti uusia kollegoita työskentelemään kanssamme.

Avoimia työpaikkoja juuri nyt

Tällä hetkellä meillä ei ole avoimia työpaikkoja. Suosittelemme silti laittamaan avoimen hakemuksen, sillä kuulemme aina mielellämme osaavista ihmisistä! Älä siis aikaile, vaan laita vapaamuotoinen hakemus tai vaikkapa linkki LinkedIn -profiilisi sähköpostitse osoitteeseen info@quriiri.fi.

Kerromme kuitenkin aktiivisesti myös avoimista työpaikoista ja mahdollisuuksista näillä sivuilla.

Suomen johtavia viestintäpalveluiden tarjoajia

Quriiri on lyhyessä ajassa (perustettu 2015) kasvanut yhdeksi Suomen johtavista B2B-puolen viestintäpalveluiden tarjoajista. Palvelemme tänä päivänä satoja asiakkaita ja palveluidemme kautta lähetetään vuositasolla yli 200 miljoonaa tekstiviestiä. Jos olet saanut yritykseltä tekstiviestin, on se suurella todennäköisyydellä lähetetty Quriirin teknologiaa hyödyntäen!

Quriiria kehittävä NextUp Oy on yrittäjävetoinen yritys, joka ylsi vuonna 2020 Deloitten Technology Fast 50 -listalla sijalle 11. Tämä tarkoittaa, että kasvumme on ollut viimeisen 4 vuoden aikana nopeimpia kaikista Suomen teknologiayhtiöistä. Vuonna 2020 liikevaihtomme oli noin 1,4 miljoonaa euroa ja työllistimme keskimäärin 5,5 henkilöä.

Toimipisteemme ovat Espoossa (Olari) ja Oulussa, mutta emme karsasta myöskään etätyön tuomia työskentelymahdollisuuksia.

Ota yhteyttä