+358 10 349 3800 info@quriiri.fi
Select Page

TYÖPAIKAT

Meille töihin?

Ota uusi askel urallasi ja tule meille töihin! Etsimme jatkuvasti uusia kollegoita työskentelemään kanssamme.

Viestintää tekstiviestillä

Quriiri on nopeasti kasvava monipuolinen tekstiviestipalvelu, jota hyödyntää tänä päivänä sadat yritykset Suomessa. Quriiri palvelee monipuolisuudellaan ja helppoudellaan niin viestinnän tekijöitä kuin kehittäjiä ja sen kautta lähetetään vuosittain yli 250 miljoonaa tekstiviestiä. Olemme täysin suomalainen kasvuyritys, jonka taustalla on erittäin kokeneita mobiiliviestinnän ammattilaisia. Meillä on palava halu kehittää yritysten ja asiakkaiden välistä viestintää nyt ja tulevaisuudessa. Yrityksemme ylsi vuonna 2020 Deloitten Technology Fast 50 -listalla sijalle 11.

Työ Quriirilla

Haluamme työntekijöiden viihtyvän Quriirilla. Tarjoamme rennon ja ammattimaisen yrityskulttuurin sekä dynaamisen toimintaympäristön. Haluamme antaa työntekijöille jatkuvat kehittymismahdollisuudet, kilpailukykyisen palkan ja tilaisuuden oppia uutta. Toimipisteemme ovat Espoossa ja Oulussa, mutta emme karsasta myöskään etätyön tuomia työskentelymahdollisuuksia.

Ota rohkeasti yhteyttä ja ilmoita halustasi tulla kehittämään asiakkaiden ja yritysten välistä vuorovaikutusta!

Liity mukaan osaavaan tiimiimme!

Kuulemme mielellämme osaavista ihmisistä, jotka haluaisivat liittyä mukaan parantamaan yritysten ja asiakkaiden välistä vuorovaikutusta ja kehittämään Suomen johtavaa viestintäpalvelua. Älä siis aikaile, vaan laita vapaamuotoinen hakemus tai vaikkapa linkki LinkedIn -profiilisi sähköpostitse osoitteeseen info@quriiri.fi.

Meille työkaveriksi?

Teknologiat

SMS

Liity uutiskirjeen tilaajaksi

Pysy kärryillä mobiiliviestinnän uutisista

Ota yhteyttä

  Haluan liittyä Quriirin uutiskirjeen tilaajaksi.

  Quriiri-palvelun tuottaa suomalainen NextUp Oy

  +358 10 349 3800
  www.quriiri.fi
  info@quriiri.fi

  Ota yhteyttä