Valitse sivu

TYÖPAIKAT

Meille töihin?

Ota uusi askel urallasi ja tule meille töihin! Etsimme jatkuvasti uusia kollegoita työskentelemään kanssamme.

Quriiri

Quriiri on nopeasti kasvava monipuolinen tekstiviestipalvelu, jota hyödyntää tänä päivänä sadat yritykset Suomessa. Quriiri palvelee monipuolisuudellaan ja helppoudellaan niin viestinnän tekijöitä kuin kehittäjiä ja sen kautta lähetetään vuosittain yli 220 miljoonaa tekstiviestiä. Työntekijöinä kannustamme toisiamme innovoimaan ja kehittymään. Yrityksenä meillä on palava halu kehittää yritysten ja asiakkaiden välistä viestintää nyt ja tulevaisuudessa. Yrityksemme ylsi vuonna 2020 Deloitten Technology Fast 50 -listalla sijalle 11.

Tekstiviestipalvelu Quriirin tiimityöskentelyä.
Työ Quriirin tiimissä.

Työ meillä

Haluaisitko töihin tiimiin, jossa tehdään töitä moderneilla työkaluilla ja työskentelytavoilla? Työssämme keskitymme palvelumme ja liiketoimintamme jatkuvaan kehittämiseen, asiakkaisiin ja tietysti omiin ihmisiimme. Kasvamme nopeasti ja etsimme jatkuvasti uusia lahjakkaita työkavereita työskentelemään kanssamme. Haluaisitko olla osa tiimiämme, jossa kaikki työskentelevät kohti yhteisiä tavoitteita – omia vahvuuksiaan hyödyntäen? Ota rohkeasti yhteyttä!

Avoimet paikkamme

Lähetä avoin hakemus

Kuulemme mielellämme osaavista ihmisistä, jotka haluaisivat liittyä mukaan parantamaan yritysten ja asiakkaiden välistä vuorovaikutusta ja kehittämään Suomen johtavaa viestintäpalvelua. Älä siis aikaile, vaan laita vapaamuotoinen hakemus tai vaikkapa linkki LinkedIn -profiilisi sähköpostitse osoitteeseen info@quriiri.fi.

Tiimimme

Myynti ja liiketoiminnan kehittäminen

Lasse Lohikoski

Lasse Lohikoski

Liiketoimintajohtaja, perustaja

Autan mielelläni kaikissa myyntiin, liiketoiminnan kehitykseen ja kumppanuuksiin liittyvissä asioissa.

050 5819595

lasse.lohikoski@quriiri.fi

Teknologia ja tuotekehitys

Gabriel Drescher

Gabriel Drescher

Kehitysjohtaja, perustaja

Vastaan mielelläni kaikkiin kysymyksiin liittyen teknologiaan, myyntiin, liiketoiminnan kehittämiseen, kumppanuuksiin ja ostoihin.

040 555 1451

gabriel.drescher@quriiri.fi

Thomas Wahlberg

Thomas Wahlberg

Teknologiajohtaja

Vastaan yrityksen teknologian ja kehitystiimin johtamisesta, resurssoinnista sekä kehittämisestä.

040 703 1990

thomas.wahlberg@quriiri.fi

Risto Holappa

Risto Holappa

Senior sovelluskehittäjä

Sovelluskehityksen lisäksi olen suunnittelemassa ja toteuttamassa tuotteiden arkkitehtuuria, käyttöliittymiä ja käytettävyyttä.

risto.holappa@quriiri.fi

Tapio Palomaa

Tapio Palomaa

Senior front-end -kehittäjä

Päätehtäväni on Quriirin käyttöliittymän suunnittelu ja toteutus.

tapio.palomaa@quriiri.fi

Elise Eskelinen

Elise Eskelinen

Senior UX/UI Designer

Vastaan Quriirin käyttöliittymän käyttökokemuksesta, käytettävyydestä ja suunnittelusta.

elise.eskelinen@quriiri.fi

Markkinointi

Tanja Lipponen

Tanja Lipponen

Markkinointipäällikkö

Vastaan markkinoinnista ja viestinnästä sekä Quriirin brändin ylläpidosta ja kehittämisestä.

044 704 9763

tanja.lipponen@quriiri.fi

Quriiri työntantajana

Haluamme työntekijöiden viihtyvän Quriirilla. Tarjoamme rennon ja ammattimaisen yrityskulttuurin sekä dynaamisen toimintaympäristön. Annamme työntekijöille jatkuvat kehittymismahdollisuudet, kilpailukykyisen palkan ja tilaisuuden oppia uutta. Toimipisteemme ovat Espoossa ja Oulussa, mutta emme karsasta myöskään etätyön tuomia työskentelymahdollisuuksia.

Arvomme

 

Innovatiivisuus

Ajattelemme palvelukokonaisuudet uudella tavalla. Emme yritä keksiä pyörää uudelleen, vaan tarkastelemme vanhoja toimintatapoja kriittisesti ja kehittämme innovatiivisia ratkaisuja olemassaoleviin tarpeisiin.

w

Rehellisyys ja avoimuus

Pysymme aina totuudessa ja olemme kaikessa tekemisessämme rehellisiä ja avoimia. Olemme aina reilusti omat itsemme ja saavutamme sitä kautta asiakkaidemme ja työtovereidemme luottamuksen.

R

Laatu

Emme tingi laadussa. Haluamme olla ylpeitä työmme lopputuloksesta, jolloin panostamme laatuun prosessiemme jokaisessa vaiheessa.

Luotettavuus

Luottamus on hyvän yhteistyön pohja. Olemme ylpeitä siitä että meihin voi luottaa ja luotettavuus toimii perustana pitkäaikaisille työsuhteille ja kumppanuussuhteillemme. Luotettavuus syntyy teoista ja sen takia korostammekin selkeyttä ja rehellisyyttä siinä mitä teemme, miksi sen teemme ja miten sen teemme.

Win-win

Haluamme menestyä yhdessä ja meillä kaikkien mielipidettä kuunnellaan. Toteutamme kaikki palvelumme tämän ajatusmallin mukaisesti ja tarkastelemme liiketoimintamalleja aina kaikkien osapuolten näkökulmasta.

v

Vastuuntunto

Otamme vastuun tekemistämme päätöksistä. Vastuuntunto näkyy organisaatiossamme myös aitona välittämisenä siitä, miten muillakin menee ja miten yhteiset tavoitteet edistyvät.

Työsuhde-edut

Terveydenhuolto

Kokonaisvaltainen hyvinvointi ja työntekijöistä huolehtiminen on meille tärkeää. Tarjoamme lakisääteistä kattavamman työterveyshuollon sekä vapaa-ajan tapaturmavakuutuksen. 

Kehittyminen

Kannustamme ja annamme mahdollisuuden jatkuvaan kehittymiseen. Pienestä koostamme huolimatta olemme vakaavarainen toimija, kasvava yrityksemme mahdollistaa monipuoliset ja haastavat työtehtävät, joista isossa firmassa voi vain haaveilla.

Joustava etätyö

Meille on tärkeää, että työtä voidaan tehdä tarpeen ja mahdollisuuksien mukaan joustavasti myös kotoa käsin. Liukuva työaika edesauttaa jaksamista sekä helpottaa työ- ja muun elämän yhteensovittamista.

Modernit työkalut

Meillä tehdään töitä moderneilla työkaluilla ja työskentelytavoilla, jotta työ olisi sujuvaa ja miellyttävää.

Joustavat työajat.

Työntekijämme kertoo

Quriirin senior sovelluskehittäjä Risto Holappa.

"Olemme sosiaalinen ja keskusteleva työyhteisö. Quriiri on luonteeltaan ja tuotteeltaan yritys, jossa voin kuvitella tekeväni pitkänkin uran."

- Risto Holappa, Senior sovelluskehittäjä, Oulu

Quriirin teknologiajohtaja Thomas Wahlberg.

"Meillä tehdään moderneilla työkaluilla ja tavoilla. Eli tehtävässä ei ole pelkoa legacyyn uppoamisesta. Rakennan tiimiin ihmisläheistä yhteistyötä ja arvostan tekijöissä asennetta, osaamista ja vuorovaikutustaitoja."

- Thomas Wahlberg, Teknologiajohtaja, Oulu

Liity mukaan osaavaan tiimiimme!

Kuulemme mielellämme osaavista ihmisistä, jotka haluaisivat liittyä mukaan parantamaan yritysten ja asiakkaiden välistä vuorovaikutusta ja kehittämään Suomen johtavaa viestintäpalvelua. Älä siis aikaile, vaan laita vapaamuotoinen hakemus tai vaikkapa linkki LinkedIn -profiilisi sähköpostitse osoitteeseen info@quriiri.fi.