Valitse sivu

TYÖPAIKAT

Meille töihin?

Ota uusi askel urallasi ja tule meille töihin! Etsimme jatkuvasti uusia kollegoita työskentelemään kanssamme.

Etsimme tiimiimme

Quriiri

Quriiri on nopeasti kasvava monipuolinen tekstiviestipalvelu, jota hyödyntää tänä päivänä sadat yritykset Suomessa. Quriiri palvelee monipuolisuudellaan ja helppoudellaan niin viestinnän tekijöitä kuin kehittäjiä ja sen kautta lähetetään vuosittain yli 220 miljoonaa tekstiviestiä. Työntekijöinä kannustamme toisiamme innovoimaan ja kehittymään. Yrityksenä meillä on palava halu kehittää yritysten ja asiakkaiden välistä viestintää nyt ja tulevaisuudessa. Yrityksemme ylsi vuonna 2020 Deloitten Technology Fast 50 -listalla sijalle 11.

Tekstiviestipalvelu Quriirin tiimityöskentelyä.
Quriirin tiimi

Työ meillä

Haluaisitko töihin tiimiin, jossa tehdään töitä moderneilla työkaluilla ja työskentelytavoilla? Työssämme keskitymme palvelumme ja liiketoimintamme jatkuvaan kehittämiseen, asiakkaisiin ja tietysti omiin ihmisiimme. Kasvamme nopeasti ja etsimme jatkuvasti uusia lahjakkaita työkavereita työskentelemään kanssamme. Työsuhde-etuihimme kuuluvat muun muassa kilpailukykyinen palkkaus ja yrityksen tulokseen perustuvat vuosibonukset, tavallista kattavampi terveydenhuolto ja lounasetu.

Haluaisitko olla osa tiimiämme, jossa kaikki työskentelevät kohti yhteisiä tavoitteita – omia vahvuuksiaan hyödyntäen? Ota rohkeasti yhteyttä!

Avoimet paikkamme

Lähetä avoin hakemus

Kuulemme mielellämme osaavista ihmisistä, jotka haluaisivat liittyä mukaan parantamaan yritysten ja asiakkaiden välistä vuorovaikutusta ja kehittämään Suomen johtavaa viestintäpalvelua. Älä siis aikaile, vaan laita vapaamuotoinen hakemus tai vaikkapa linkki LinkedIn -profiilisi sähköpostitse osoitteeseen info@quriiri.fi.

Työntekijämme kertoo

Quriirin senior sovelluskehittäjä Risto Holappa.

"Olemme sosiaalinen ja keskusteleva työyhteisö. Quriiri on luonteeltaan ja tuotteeltaan yritys, jossa voin kuvitella tekeväni pitkänkin uran."

- Risto Holappa, Senior sovelluskehittäjä, Oulu

Quriirin teknologiajohtaja Thomas Wahlberg.

"Meillä tehdään moderneilla työkaluilla ja tavoilla. Eli tehtävässä ei ole pelkoa legacyyn uppoamisesta. Rakennan tiimiin ihmisläheistä yhteistyötä ja arvostan tekijöissä asennetta, osaamista ja vuorovaikutustaitoja."

- Thomas Wahlberg, Teknologiajohtaja, Oulu

Lue lisää työntekijöidemme tarinoita

Quriiritarinoita: Tanja Lipponen, markkinointipäällikkö
Quriiritarinoita: Tanja Lipponen, markkinointipäällikkö

Tällä kertaa quriiritarinoita -sarjamme saa jatkoa markkinointipäällikkö Tanja Lipposen esittelyllä. Tanja aloitti Quriirilla elokuussa 2021 ja häntä kiinnostaa erityisesti asiakaslähtöisyys ja asiakkaiden auttaminen. Tanja kertoo artikkelissa työstään Quriirilla sekä...

Quriiri työntantajana

Haluamme työntekijöiden viihtyvän Quriirilla. Tarjoamme rennon ja ammattimaisen yrityskulttuurin sekä dynaamisen toimintaympäristön. Annamme työntekijöille jatkuvat kehittymismahdollisuudet, kilpailukykyisen palkan ja tilaisuuden oppia uutta. Toimipisteemme ovat Espoossa ja Oulussa, mutta emme karsasta myöskään etätyön tuomia työskentelymahdollisuuksia.

Työsuhde-edut

Terveydenhuolto

Kokonaisvaltainen hyvinvointi ja työntekijöistä huolehtiminen on meille tärkeää. Tarjoamme lakisääteistä kattavamman työterveyshuollon sekä vapaa-ajan tapaturmavakuutuksen. 

Kehittyminen

Kannustamme ja annamme mahdollisuuden jatkuvaan kehittymiseen. Pienestä koostamme huolimatta olemme vakaavarainen toimija, kasvava yrityksemme mahdollistaa monipuoliset ja haastavat työtehtävät, joista isossa firmassa voi vain haaveilla.

Joustava etätyö

Meille on tärkeää, että työtä voidaan tehdä tarpeen ja mahdollisuuksien mukaan joustavasti myös kotoa käsin. Liukuva työaika edesauttaa jaksamista sekä helpottaa työ- ja muun elämän yhteensovittamista.

Modernit työkalut

Meillä tehdään töitä moderneilla työkaluilla ja työskentelytavoilla, jotta työ olisi sujuvaa ja miellyttävää.

Joustavat työajat.

Arvomme

 

Innovatiivisuus

Ajattelemme palvelukokonaisuudet uudella tavalla. Emme yritä keksiä pyörää uudelleen, vaan tarkastelemme vanhoja toimintatapoja kriittisesti ja kehittämme innovatiivisia ratkaisuja olemassaoleviin tarpeisiin.

w

Rehellisyys ja avoimuus

Pysymme aina totuudessa ja olemme kaikessa tekemisessämme rehellisiä ja avoimia. Olemme aina reilusti omat itsemme ja saavutamme sitä kautta asiakkaidemme ja työtovereidemme luottamuksen.

R

Laatu

Emme tingi laadussa. Haluamme olla ylpeitä työmme lopputuloksesta, jolloin panostamme laatuun prosessiemme jokaisessa vaiheessa.

Luotettavuus

Luottamus on hyvän yhteistyön pohja. Olemme ylpeitä siitä että meihin voi luottaa ja luotettavuus toimii perustana pitkäaikaisille työsuhteille ja kumppanuussuhteillemme. Luotettavuus syntyy teoista ja sen takia korostammekin selkeyttä ja rehellisyyttä siinä mitä teemme, miksi sen teemme ja miten sen teemme.

Win-win

Haluamme menestyä yhdessä ja meillä kaikkien mielipidettä kuunnellaan. Toteutamme kaikki palvelumme tämän ajatusmallin mukaisesti ja tarkastelemme liiketoimintamalleja aina kaikkien osapuolten näkökulmasta.

v

Vastuuntunto

Otamme vastuun tekemistämme päätöksistä. Vastuuntunto näkyy organisaatiossamme myös aitona välittämisenä siitä, miten muillakin menee ja miten yhteiset tavoitteet edistyvät.

Liity mukaan osaavaan tiimiimme!

Kuulemme mielellämme osaavista ihmisistä, jotka haluaisivat liittyä mukaan parantamaan yritysten ja asiakkaiden välistä vuorovaikutusta ja kehittämään Suomen johtavaa viestintäpalvelua. Älä siis aikaile, vaan laita vapaamuotoinen hakemus tai vaikkapa linkki LinkedIn -profiilisi sähköpostitse osoitteeseen info@quriiri.fi.