Miten tuon kontakteja tiedostosta?

Quriirin voi kätevästi tuoda kontaktitietoja suoraan Excel- tai csv-tiedostosta. Tietoja voi tuoda kolmessa eri paikassa: ryhmään, yleiseen kontaktitietokantaan tai suoraan lähetykseen. Alla olevassa esimerkissä kontaktit tuodaan Quriiriin luotuun ryhmään. Kontaktien tuonti tapahtuu samalla tavalla kaikissa paikoissa joissa kontakteja voi tuoda.

1) Avaa ryhmä johon haluat tuoda kontaktit

Löydät ryhmät vasemmasta valikosta kohdasta Hallinta > Ryhmät tai etusivun kautta kohdasta Näytä Ryhmät.

2) Valitse Tiedosto sivun alalaidassa

3) Valitse tietokoneeltasi tiedosto josta haluat tuoda tiedot.

HUOM! Jos tiedoston ensimmäinen rivi sisältää otsikkotietoja, pidä rasti ruudussa kohdassa Ensimmäisellä rivillä on otsikkotiedot, jolloin ensimmäistä riviä ei oteta huomioon tietojen tuontivaiheessa. Muussa tapauksessa, ota rasti pois ruudusta.

Paina sen jälkeen Seuraava.

4) Kohdista tiedoston sarakkeet haluttuihin tietueisiin Quriirissa.

Alasvetovalikoissa näkyvät Quriirin tietueet ja lihavoidulla tekstillä olevat otsikot ovat tiedostossa olevat ensimmäisen rivin tiedot. Alla olevassa esimerkissä Excel-tiedoston Matkapuhelinnumero-sarakkeen tiedot tuodaan Quriirissa Mobiilinumero-tietueeseen jne. Jokainen sarake jonka tietoja halutaan tuoda tiedostosta tulee määrittää tässä vaiheessa.

Kun olet tehnyt määritykset, paina Seuraava.

5) Tarkista tiedot ja paina Lataa

Tiedot on nyt tuotu ryhmään ja voit painaa Ok.

5) Tarkista ryhmästä että tuodut tiedot näkyvät oikein

Tiedot on nyt onnistuneesti tuotu Quriirissa olevaan Asiakkaat-ryhmään! Seuraavaksi voit esimerkiksi siirtyä lähettämään ryhmätekstiviestiä tälle ryhmälle.