Valitse sivu

TOIMIALAT  |  TERVEYDENHUOLTO

Helpoin tapa olla yhteydessä potilaisiin

Tavoita potilaat heidän henkilökohtaisimmilla laitteillaan – tekstiviestillä varmistat, että tärkeä tieto menee perille ja saat tarvittaessa lisätietoa potilaalta.

Tekstiviesti terveydenhuoltoalalle.

Tekstiviesti terveydenhuollon ammattilaisten apuna

Tekstiviesti tavoittaa potilaat kaikissa hoidon vaiheissa.

Vahvista ajanvaraukset ja lähetä muistutusviestejä

Lähetä varausvahvistukset sekä kutsut tuleviin tarkastuksiin automaattisesti omista järjestelmistäsi ja vähennä no-showta lähettämällä automaattiset muistutusviestit ajanvarauksista. Näin vältät kustannukset unohdetuista ajoista ja lisäät asiakastyytyväisyyttä. Asiakkaalle tulee varmempi olo, kun hänelle tulee tekstiviestillä muistutus ajasta ja paikasta.  

Ajanvarausvahvistus tekstiviestillä.

Ilmoittautuminen tekstiviestillä

Tektiviestillä ilmoittautuminen on asiakkaalle helppoa ja nopeaa. Hän voi tehdä sen esimerkiksi vastaamalla viestiin tietyllä sanalla. Voit lähettää automaattisen paluuviestin, jossa kerrotaan tarkemmin missä lääkäri ottaa asiakkaan vastaan.

Ilmoittautuminen tekstiviestillä.

Palautekyselyt

Kysy palautetta asiakkailtasi ja paranna asiakastyytyväisyyttä. Tekstiviestikyselyissä on korkeat vastausprosentit ja saat arvokasta palautetta palvelun parantamiseksi. Voit lähettää oman kyselysi helposti tekstiviestillä tai liittää esimerkiksi NPS-kyselyn osaksi palvelupolkua.

Tekstiviestikyselyt

Kerro tärkeistä asioista

Kerro esimerkiksi laboratoriotulosten valmistumisesta tai muista tärkeistä asioista tekstiviestillä. Voit myös kertoa uutisia tai tiedotteita suurelle vastaanottajaryhmälle lähettämällä ryhmätekstiviestin.

Tiedottaminen tekstiviestillä.

Varmenna käyttäjä

Lisää palvelusi tietoturvaa tekstiviestivarmennuksella. Verifioi asiakkaan puhelinnumero, kun hän rekisteröityy esimerkiksi sovellukseesi. Tai hyödynnä kaksivaiheista tunnistautumista vaatimalla perinteisen käyttäjätunnuksen ja salasanan lisäksi sisäänkirjautumisen yhteydessä tekstiviestillä lähetettävä varmennuskoodi.

SMS-varmennus

Tekstiviesti terveydenhuollossa

Tekstiviesti tarjoaa turvallisen ja tehokkaan kanavan tavoittaa ihmiset. Lähes kaikkiin puhelimiin voi lähettää tekstiviestin eikä se vaadi erillistä sovellusta tai internet-yhteyttä. Quriiri on luotettava tekstiviestipalvelu ja varmistamme, että tekstiviestit menevät aina varmasti perille. Tekstiviesti on kanava, jonka huomionarvo on yhä korkea ja tekstiviesti tavoittaa vastaanottajan varmasti.

  • 98% tekstiviesteistä luetaan

  • Tekstiviesti saapuu vastaanottajan puhelimeen lähes välittömästi

  • Tekstiviestien vastausprosentti on korkea (jopa 68%)

Quriiri SMS Gateway

Miksi asiakkaamme luottavat Quriiriin?

Asiantuntevaa apua

Kun valitset meidät, saat aina nopeaa ja henkilökohtaista apua tekstiviestien ja Quriirin hyödyntämiseen.

Kotimainen & GDPR-yhteensopiva

Quriiri on täysin sitoutunut noudattamaan EU:n tietosuojadirektiiviä (GDPR) ja asiakastiedot tallennetaan aina EU:n sisäpuolella.

R

Toimitusvarmuus huippuluokkaa

Quriiri on rakennettu korkeatasoisella teknologialla ja osaamisella. Voit luottaa siihen, että isotkin viestimäärät menevät aina perille.

Globaalit viestiyhteydet

Globaalit yhteydet varmistavat viestien perillemenon mihin tahansa. Meiltä saat aina asiantuntevaa apua myös ulkomaan viestintään.

Annie logo

“Halusimme ensisijaisesti tekstiviestipalveluntarjoajan, joka tallentaa tiedot Eurooppaan.”

– Joonas Merikko, tuotejohtaja / Annie Advisor

Annie logo

“Käyttöliittymä on selkeä ja tarvittaessa olen saanut asiantuntevaa ja henkilökohtaista apua.”

– Juho Ikonen, Mobility & Marketing Specialist, Toyota Finance Finland Oy

Annie logo

“Käytännössä kaikki, jotka vastaavat tekstiviestiin, päätyvät asiakkaiksi.”

– Seppo Noso, Head of Marketing, Book Salon Oy

Sinua saattaa kiinnostaa myös nämä artikkelit:

Lyhytnumero vai longcode-numero tekstiviestien vastaanottamiseen?
Lyhytnumero vai longcode-numero tekstiviestien vastaanottamiseen?

Ihmiset elävät tänä päivänä puhelin kädessä. Tämä tarkoittaa sitä, että heidät myös tavoittaa parhaiten puhelimen kautta. Tekstiviesti on tutkitusti tehokkain ja nopein kanava viestiä asiakkaiden kanssa. Mutta miten mahdollistat ja varmistat, että viesteihin voi myös...

Näin hyödynnät NPS-kyselyä asiakastyytyväisyyden parantamiseen
Näin hyödynnät NPS-kyselyä asiakastyytyväisyyden parantamiseen

NPS (Net Promoter Score) on mittari, jota käytetään asiakastyytyväisyyden mittaamiseen. Se perustuu kysymykseen: "Kuinka todennäköisesti suosittelisit palveluamme tuttavillesi tai kollegoillesi asteikolla 0-10?". Tästä artikkelista löydät tietoa, miten NPS-kyselyä voi...

Vinkkejä tekstiviestipalvelun valintaan
Vinkkejä tekstiviestipalvelun valintaan

Tekstiviesti on supertehokas viestintäkanava ihmisten tavoittamiseen. Tekstiviestillä tavoittaa vastaanottajan nopeasti, sillä viesti saapuu lähes välittömästi vastaanottajan puhelimeen eikä vastaanottajan tarvitse tehdä muuta kuin vilkaista puhelinta lukeakseen...

Valmis aloittamaan? Koe tekstiviestin tehokkuus viestinnässä!