Valitse sivu
KÄYTTÖTARPEET | PUHELINMYYNNIN JÄLKIVAHVISTUS

Jälkivahvistus tekstiviestillä

Lähetä puhelinmyynnin jälkivahvistusviesti helposti tekstiviestillä. Asiakas voi hyväksyä tarjouksen vastaamalla suoraan viestiin ja molemmille osapuolille jää kirjallinen todistus kaupasta. Paranna myyntisi laatua Quriirin avulla.

Puhelinmyynnin jälkivahvistus tekstiviestillä.

Puhelinmyynnin jälkivahvistus

Vuoden 2023 alussa astui voimaan puhelinmyynnin jälkivahvistusvelvoite, jonka mukaan puhelimessa tilaussopimuksen tehneen yksityisasiakkaan on vahvistettava sopimus erillisellä vahvistustoimenpiteellä, jotta tilaus tulee voimaan.

Lähetä vahvistus tekstiviestillä

Koska puhelinmyyjillä on asiakkaan puhelinnumero jo valmiiksi käytössä, on tarjouksen lähettäminen tekstiviestitse helppoa ja luonnollista.

Pyydä asiakasta vastaamaan viestiin

Asiakkaan on myös erittäin helppoa hyväksyä tarjous vastaamalla tekstiviestiin pyydetyllä tavalla – jopa puhelun aikana.

Viesti jää todisteeksi

Tekstiviesti käy sellaisenaan tarjouksen toimittamiseen asiakkaalle, kunhan siinä on mainittu kaikki oleelliset kauppaan vaikuttavat tekijät. Tekstiviesti jää asiakkaalle todisteeksi myydystä palvelusta tai tuotteesta.
Puhelinmyynnin jälkivahvistusviesti

Miten Quriiri voi auttaa jälkivahvistuspalveluiden toteutuksessa?

Integroi omaan järjestelmääsi

Tekstiviestit voidaan integroida rajapintojemme avulla omaan ERP- tai tilaushallintajärjestelmääsi, jolloin tekstiviestien lähetys hoituu kätevästi omasta järjestelmästäsi.

Lähetä vahvistusviestit selaimesta

Selaimessa toimivan käyttöliittymän avulla voit lähettää vahvistustekstiviestit nopeasti ja helposti ilman teknistä osaamista. Vastaanota ja seuraa vastauksia Quriirissa, vie ne Excel-tiedostoon tai edellenohjaa vastaukset sähköpostiin.

Quriiri on luotettava ja turvallinen tekstiviestipalvelu

Asiakkaidemme tietosuoja on meille äärimmäisen tärkeää. Quriiri on täysin sitoutunut noudattamaan EU:n tietosuojadirektiiviä (GDPR) ja asiakastiedot tallennetaan aina EU:n sisäpuolella.

Pyydä tarjous

Täytä lomake niin katsotaan miten voimme parhaiten toteuttaa teille jälkivahvistuspalvelut.

Voit myös soittaa numeroon +358 (0)10 349 3800 tai lähettä sähköpostia osoitteeseen info@quriiri.fi

 

    Valmis aloittamaan? Koe tekstiviestin tehokkuus viestinnässä!