Valitse sivu

TOIMIALAT  |  ENERGIA

Pidä energiayhtiösi asiakkaat ajan tasalla ja tyytyväisinä

Tekstiviestien avulla energiayhtiöt voivat tehostaa ja sujuvoittaa asiakasviestintää ja luoda kestäviä asiakassuhteita.

Tekstiviesti energia-alalla

Tavoita asiakkaat juuri oikeaan aikaan

Tekstiviestin hyödyt korostuvat erityisesti kriisi- ja muussa aikakriittisessä viestinnässä, mutta se tarjoaa myös muita mahdollisuuksia asiakaskokemuksen parantamiseen. Tekstiviestillä tavoitat asiakkaat nopeasti, varmasti ja henkilökohtaisesti.

R

Tiedota tärkeistä asioista

Lähetä tiedotteet mahdollisista keskeytyksistä tai häiriöistä tekstiviesteillä. Se on varmin tapa tavoittaa asiakkaat nopeasti.
R

Muistuta eräpäivistä

Niin yhtiösi kuin asiakkaasi hyötyvät selkeästi laskun eräpäivän muistutusviestistä. Asiakas arvostaa sitä, että saa muistutuksen ja yhtiösi saa todennäköisemmin maksun ajoissa.
R

Uusi sähkösopimukset

Tekstiviesti mahdollistaa myös sähkösopimusten uusimisen kätevästi. Kun asiakkaan puhelinnumero on tiedossa, voi tekstiviestillä lähettää henkilökohtaiset tarjoukset ja asiakas voi vastata nopeasti ja helposti.
R

Tee palautekyselyitä

Tekstiviestikyselyn avulla saat helposti ja tehokkaasti palautetta asiakkailtasi. Mittaa jatkuvaa asiakastyytyväisyyttä yksittäisestä palvelutapahtumasta tai toteuta suurempi kysely isolle joukolle kerralla.
Muistutusviesti tekstiviestillä.
R

Palkitse asiakkaitasi

Palkitse ja yllätä asiakkaasi iloisesti tekstiviestillä lähettävän lahjakoodin avulla. Lahjakoodi toimii myös erinomaisena asiakaspalvelun työkaluna, kun työntekijät voivat nopeasti ja helposti lähettämään koodit esimeriksi reklamaatio- tai häiriötilanteissa.

Tekstiviestin hyödyt energia-alalla

Tekstiviesti tarjoaa turvallisen ja tehokkaan kanavan tavoittaa ihmiset. Lähes kaikkiin puhelimiin voi lähettää tekstiviestin eikä se vaadi erillistä sovellusta tai internet-yhteyttä. Quriiri on luotettava tekstiviestipalvelu ja varmistamme, että tekstiviestit menevät aina varmasti perille. Tekstiviesti on kanava, jonka huomionarvo on yhä korkea ja tekstiviesti tavoittaa vastaanottajan varmasti.

  • 98% tekstiviesteistä luetaan
  • Tekstiviesti saapuu vastaanottajan puhelimeen lähes välittömästi
  • Tekstiviestien vastausprosentti on korkea (jopa 68%)
Varausvahvistus tekstiviestillä.

Miksi asiakkaamme luottavat Quriiriin?

Asiantuntevaa apua

Kun valitset meidät, saat aina nopeaa ja henkilökohtaista apua tekstiviestien ja Quriirin hyödyntämiseen.

Kotimainen & GDPR-yhteensopiva

Quriiri on täysin sitoutunut noudattamaan EU:n tietosuojadirektiiviä (GDPR) ja asiakastiedot tallennetaan aina EU:n sisäpuolella.

R

Toimitusvarmuus huippuluokkaa

Quriiri on rakennettu korkeatasoisella teknologialla ja osaamisella. Voit luottaa siihen, että isotkin viestimäärät menevät aina perille.

Globaalit viestiyhteydet

Globaalit yhteydet varmistavat viestien perillemenon mihin tahansa. Meiltä saat aina asiantuntevaa apua myös ulkomaan viestintään.

Annie logo

“Halusimme ensisijaisesti tekstiviestipalveluntarjoajan, joka tallentaa tiedot Eurooppaan.”

– Joonas Merikko, tuotejohtaja / Annie Advisor

Annie logo

“Käyttöliittymä on selkeä ja tarvittaessa olen saanut asiantuntevaa ja henkilökohtaista apua.”

– Juho Ikonen, Mobility & Marketing Specialist, Toyota Finance Finland Oy

Annie logo

“Käytännössä kaikki, jotka vastaavat tekstiviestiin, päätyvät asiakkaiksi.”

– Seppo Noso, Head of Marketing, Book Salon Oy

Sinua saattaa kiinnostaa myös nämä artikkelit:

Emojit yritysten lähettämissä tekstiviesteissä
Emojit yritysten lähettämissä tekstiviesteissä

Aina välillä tulee vastaan kysymys, että voiko Quriirin kautta lähetetyissä tekstiviesteissä käyttää hymiöitä ja muita emoji-merkkejä. Tekstiviesteissä voi kyllä käyttää emojia ja erikoismerkkejä, mutta kun lähettää tekstiviestejä Quriirista tai vastaavasta...

Näin kirjoitat parempia tekstiviestejä
Näin kirjoitat parempia tekstiviestejä

Tekstin kirjoittaminen ei aina ole helppoa, etenkään silloin, kun käytössä on rajattu määrä merkkejä. Lisäksi tekstiviesti on pelkkää tekstiä, jolloin tukena ei ole kuvia kertomassa viestiä. Auttaaksemme sinua kirjoittamaan parempia tekstiviestejä, olemme koonneet...

Miten aloittaa tekstiviestimarkkinointi?
Miten aloittaa tekstiviestimarkkinointi?

On tutkittu, että kuluttajat lukevat 97 % tekstiviesteistä 15 minuutin sisällä. Tekstiviestimarkkinointi on keino tavoittaa asiakkaat nopeasti ja varmasti. Yritykset käyttävät tekstiviestimarkkinointia lähettääkseen asiakkailleen tai potentiaalisille asiakkailleen...

Valmis aloittamaan? Koe tekstiviestin tehokkuus viestinnässä!