Valitse sivu

YRITYS

Quriiri

Parasta viestipalvelua, parhailta ihmisiltä.

Me olemme Quriiri

Teemme yritysten ja asiakkaiden välisen vuorovaikutuksen luontevaksi. Palvelumme kautta lähetetään vuosittain lähes 240 miljoonaa tekstiviestiä, jotka ilahduttavat, informoivat ja osallistavat asiakkaita ja sidosryhmiä Suomessa ja maailmalla. Quriiri palvelee monipuolisuudellaan ja helppoudellaan niin viestinnän tekijöitä kuin kehittäjiä.

Quriiri syntyi Lasse Lohikosken ja Gabriel Drescherin halusta kehittää yritysten ja asiakkaiden välistä mobiiliviestintää sekä luoda omanlaisensa yritys ja yrityskulttuuri, jossa ihmisillä olisi hyvä olla töissä.

Quriirin tiimi
Quriirin kasvuluvut

Kasvu

Olemme kasvaneet tasaisesti perustamisvuodesta saakka. Vuonna 2023 liikevaihtomme kasvoi 2,5 miljoonaan euroon. Olemme vakavarainen yritys ja tavoitteenamme on jatkaa kasvua sekä kehittää yritysten ja asiakkaiden välistä viestintää nyt ja tulevaisuudessa.

Olemme löytäneet yritykseemme oikeat ihmiset kehittämään palvelua ja yritystä. Haluamme jatkaa tätä kasvua ja kehitystä, jotta voisimme olla jatkossakin hyvä työpaikka sekä tarjota asiakkaillemme parasta palvelua.” –Lasse Lohikoski, perustaja ja liiketoimintajohtaja

Ihmiset

Quriirin ytimessä ovat sen ihmiset. Olemme pieni ja tiivis porukka monipuolisia huippuosaajia. Meitä yhdistää halu tehdä töitä ammattitaidolla, mutta rennosti. Meillä voidaan puhua avoimesti ja rehellisesti toisillemme. Kaikki ovat kiinnostuneita kehittämään ja työskentelemään yhteisen päämäärän eteen. Haluaisitko liittyä joukkoomme?

Quriirin tiimi

Quriirin asiakkaana olet hyvässä seurassa

%

GDPR-yhteensopiva

%

Suomalainen

Miljoonaa lähetettyä SMS-viestiä / vuosi

Suositteluhalukkuus (0-10)

Arvomme

 

Innovatiivisuus

Ajattelemme palvelukokonaisuudet uudella tavalla. Emme yritä keksiä pyörää uudelleen, vaan tarkastelemme vanhoja toimintatapoja kriittisesti ja kehittämme innovatiivisia ratkaisuja olemassaoleviin tarpeisiin.

w

Rehellisyys ja avoimuus

Pysymme aina totuudessa ja olemme kaikessa tekemisessämme rehellisiä ja avoimia. Olemme aina reilusti omat itsemme ja saavutamme sitä kautta asiakkaidemme ja työtovereidemme luottamuksen.

R

Laatu

Emme tingi laadussa. Haluamme olla ylpeitä työmme lopputuloksesta, jolloin panostamme laatuun prosessiemme jokaisessa vaiheessa.

Luotettavuus

Luottamus on hyvän yhteistyön pohja. Olemme ylpeitä siitä että meihin voi luottaa ja luotettavuus toimii perustana pitkäaikaisille työsuhteille ja kumppanuussuhteillemme. Luotettavuus syntyy teoista ja sen takia korostammekin selkeyttä ja rehellisyyttä siinä mitä teemme, miksi sen teemme ja miten sen teemme.

Win-win

Haluamme menestyä yhdessä ja meillä kaikkien mielipidettä kuunnellaan. Toteutamme kaikki palvelumme tämän ajatusmallin mukaisesti ja tarkastelemme liiketoimintamalleja aina kaikkien osapuolten näkökulmasta.

v

Vastuuntunto

Otamme vastuun tekemistämme päätöksistä. Vastuuntunto näkyy organisaatiossamme myös aitona välittämisenä siitä, miten muillakin menee ja miten yhteiset tavoitteet edistyvät.

Valmis aloittamaan? Koe tekstiviestin tehokkuus viestinnässä!