+358 10 349 3800 info@quriiri.fi
Valitse sivu

YRITYS

Quriiri

Quriiri auttaa yrityksiä tehostamaan viestintäänsä tärkeimpien sidosryhmiensä kanssa.

Monien mahdollisuuksien tekstiviesti

Quriirilla lähetetään tänä päivänä miljoonia SMS-viestejä kuukaudessa ja sitä kautta tavoitetaan iso osa Suomen väestöstä. Quriirin tekstiviestipalveluiden avulla tavoitetaan uusia, palvellaan olemassa olevia sekä osallistetaan asiakkaita. Palvelu on täysin suomalainen, pitkäjänteisesti kehitetty ja osaajiensa omistama palvelu. Palvelun käyttöönotto on helppoa ja asiakas maksaa palvelusta sekä viestimääristä hinnaston mukaan. Asiakaspalvelu ja tuki palvelevat asiakkaita verkossa sekä puhelimitse.

Jos haluat tavoittaa asiakkaasi nopeasti ja tehokkaasti, Quriiri on oikea työkalu yrityksellenne. Tutustu tarkemmin palveluihimme täällä.

PERUSTETTU

%

SUOMALAINEN

%

KASVU vrt. 2017

Suositteluhakukkuus (0-10)

Me Quriirissa

Quriiria kehittävän NextUp Oy:n liikevaihto kasvoi vuonna 2018 yli 100%. Haluamme rakentaa ja palveluita joista on aidosti arvoa asiakkaillemme sekä kuunnella heidän toiveitaan nyt ja tulevaisuudessa.

NextUp vuosi 2018 lukuina

NextUp vuosi 2018 lukuina

Tutustu tekstiviestien eli SMS-viestien maailmaan ja luo ilmainen koekäyttötunnus, niin pääset tutustumaan Quriiriin!

Quriiri tarjoaa tekstiviestipalveluita joilla voit viestiä tehokkaasti asiakkaidesi ja muiden kohderyhmiesi kanssa, kohdennetusti ja juuri tarpeitasi vastaten. Quriiri on suomalainen, luotettava ja tietoturvallinen palvelu. Sen taustalla on kokeneita mobiiliviestinnän ammattilaisia, joilla on palava halu kehittää yritysten viestintää nyt ja tulevaisuudessa.

Tarjoamme viestinvälityspalvelun, teknisiä rajapintoja sekä valmiita palvelupaketteja viestinnän ja markkinoinnin tarpeisiin. Käytetyin viestimuotomme on tekstiviesti, sillä se on toimitusvarmin ja henkilökohtaisin viestimuoto, jolla saavutetaan tavoitellut henkilöt. Palvelumme kautta voit esimerkiksi vastaanottaa viestejä, lähettää ryhmäviestejä, hoitaa kriisiviestintää sekä tehdä mobiilimarkkinointia ja asiakasviestintää.

Asiakkaanamme olet todennäköisesti erittäin tyytyväinen, sillä 4/2019 toteuttamamme asiakastutkimuksen mukaan suositteluhakukkuus asteikolla 0-10 oli 9.

 

 

 

Halukas liittymään Quriirin tiimiin?

Quriirin palveluita tuottaa NextUp Oy, joka konseptoi, kehittää, tuotteistaa, markkinoi ja myy hyödyllisiä digitaalisen viestinnän palveluita asiakkailleen. Asiakkaamme ovat sekä isoja että pieniä yrityksiä, työmme merkittävää ja aina yhtä kiinnostavaa, sekä haastavaa!

Haemme osaajia tiimiimme, joten jos sinua kiinnostavat innovatiivisuus, laatu, aito asiakashyöty ja olet yhtä mieltä toimintatavoistamme jossa tärkeimpinä ovat luotettavuus ja vastuuntunto, ota yhteyttä niin tutustutaan! NextUp Oy:sta voi lukea lisää täältä ja viestiä voit laittaa rekry@nextup.fi -osoitteeseen.

 

Valmis aloittamaan? Koe tekstiviestin tehokkuus viestinnässä!

Ota yhteyttä