Mitä rajapintoja Quriirissa on?

Quriirissa on tällä hetkellä käytettävissä seuraavat rajapinnat:

RajapintaKuvaus
HTTP SMS APILähetä ja vastaanota tekstiviestejä suorituskykyisen ja toimintavarman rajapinnan avulla.
Email to SMS APIMuunna sähköpostiviestit tekstiviesteiksi ja päinvastoin.
SMPP SMS APISMPP-palvelin tarjoaa standardoidun tavan lähettää ja vastaanottaa tekstiviestejä TCP/IP-yhteyden avulla käyttäen SMPP-protokollaa
Kontaktit ja ryhmät API (HTTP)Lisää, poista ja muokkaa Quriirissa olevia kontakteja ja ryhmiä.
Dialogi API (HTTP)Lähetä Quriirissa konfiguroituja Dialogi-kyselyitä halutuille vastaanottajille ja hae vastaanotettuja vastauksia.
NPS APILähetä Quriirissa konfiguroituja NPS-kyselyitä halutuille vastaanottajille ja hae vastaanotettuja vastauksia.
Varmennus API (HTTP)Lähetä tekstiviestejä uniikeilla pin-koodeilla ja varmenna koodi Quriiria vasten.

Rajapintojen tekniset kuvaukset löytyvät osoitteesta https://docs.quriiri.fi/.