Miten lähetän Dialogi-kyselyn rajapinnan avulla?

Aloita luomalla uusi Dialogi-kysely. Kun olet luomassa kyselyä, klikkaa myös auki Lisätoiminnallisuudet sivun ylälaidassa. Laita rasti ruutuun kohdassa API-avain ja kopioi avain talteen.

Luotuasi Dialogi-kyselyn, klikkaa vasemmasta valikosta Tapahtumat ja tarkastele juuri luomaasi tapahtumaa napsauttamalla kynä-ikonia.

Ota talteen Dialogi-välilehdellä näkyvä Event id:n numero.

Lisää kontakteja käynnissä olevaan kyselyyn Application-rajapinnan dokumentaation mukaisesti (Add contact). Aina kun uusi kontakti lisätään kyselyyn, lähetetään se saman tien tekstiviestinä puhelimeen.