+358 10 349 3800 info@quriiri.fi
Valitse sivu

TEKSTIVIESTIPALVELUT  /  NPS-KYSELY

NPS-kysely

Lähetä NPS-kysely helposti tekstiviestillä

Selvitä asiakkaasi suositteluhalukkuus ja tiedä mitä asiakkaasi ajattelevat yrityksestäsi. Tee kysely NPS-sovelluksellamme ja lähetä se kohderyhmälle tekstiviestitse. Seuraa tuloksia selkeiden raporttien avulla.

NPS kysely tekstiviestillä.

Tehokas työkalu NPS:n mittaamiseen

Z
Tavoita kohderyhmä varmasti ja tehokkaasti

Tekstiviesti tavoittaa vastaanottajan erittäin suurella todennäköisyydellä.

Z
Korkea vastausprosentti

Tekstiviestikyselyissä on yleisesti korkea vastausprosentti, sillä tekstiviesti tavoittaa tehokkaasti ja vastaaminen on äärimmäisen helppoa.

Z
Seuraa ja reagoi nopeasti

Quriirin NPS-kyselyiden lähes reaaliaikaisen seurannan avulla voit reagoida nopeasti jos huomaat muutoksia kyselyn tuloksissa.

Lähetä NPS-kysely helposti

Selvitä asiakkaiden suositteluhalukkuus tekstiviestillä

Luo oma kyselysi nopeasti

Kirjoita ja luo kysely juuri sinun yrityksesi tarpeisiin. Lataa kyselyn kohderyhmä Quriiriin Excel-tiedostosta, määritä aloitus- ja jatkokysymykset ja seuraa web-selaimella vastausten kertymistä.

Vastausviestit annetun vastauksen perusteella

Määritä vastausviesti annetun vastauksen perusteella. Esimerkiksi ”arvostelijoille”, eli niille jotka vastasivat 0-6, voi määrittää tarkentavia kysymyksiä haasteiden parempaan ymmärtämiseen.

Reaaliaikainen seuranta

Seuraa Quriirista vastausten kertymistä, tarkastele tilastoja ja vie vastauksia tiedostoon jatkokäsittelyä varten.

NPS-kysely tekstiviestillä.
Tekstiviestipalvelun tekstiviestikysely

Korkea vastausprosentti

Tekstiviestikyselyiden vastausprosentti on asiakkaillamme ollut jopa 67%. Tee kyselyt helposti Quriirin selainpohjaisen sovelluksen avulla tai automatisoi halutessasi kyselyn lähetys suoraan omasta järjestelmästäsi, ja selvitä mitä asiakkaasi yrityksestäsi ajattelevat.

Soveltuu niin pienille kuin suurille yrityksille

NPS-sovellus on osa Quriiri Messaging Suitesta, joka on selaimessa käytettävä tekstiviestipalvelu yrityksille. Voit tehdä sillä yksittäisen kyselyn tai automatisoida sen osaksi palveluasi.

Vastaaja voi vastata kyselyyn muutamassa sekunnissa vastaamalla tekstiviestiin. Kyselyn lähettäjänä näkyy yrityksellenne aktivoitu lyhyt- tai longcode-numero.

  Vastauskohtaiset paluuviestit

  Voit halutessasi määrittää eri paluutekstiviestin eri vastausvaihtoehdoille esimerkiksi seuraavasti:

  Asteikolla 1-6 vastanneet

  Vastausviesti: ”Harmi että et ollut palveluun tyytyväinen, kuulisimme mielellämme miten voisimme parantaa palveluamme. Voit vastata tähän viestiin avoimella palautteella.”

  Asteikolla 7-8 vastanneet

  Vastausviesti: ”Kiitos palautteestasi. Mitä mielestäsi pitäisi parantaa, jotta antaisit numeron 10?”

  Asteikolla 9-10 vastanneet

  Vastausviesti: ”Hienoa että olet tyytyväinen palveluumme! Voit tutustua muihin palveluihimme osoitteessa www.yritys.fi/palvelut”.

   

  nps-kysely.
  nps-kyselyn raportti.

  Monipuolinen seuranta

  Quriirin NPS-sovelluksen avulla saat tarkat tilastot ja reaaliaikaisen seurannan kampanjan tuloksista. Selvität nopeasti mitä asiakkaat ajattelevat organisaatiostasi ja voit reagoida mahdolliseen negatiiviseen palautteeseen. Selkeästä ja reaaliaikaisesta raportista voit seurata arvostelijoiden, passiivisten ja suosittelijoiden lukumäärää ja heidän lähettämiä palautteita. Raportista näet myös NPS-luvun, jonka sovellus laskee puolestasi. 

  Voit selata raportteja ja tilastoja Quriirin käyttöliittymästä ja viedä niitä haluttessasi Excel-tiedostoon jatkokäsittelyä varten.

   Quriiri Messaging Suite

   NPS-sovellus on osa Quriiri Messaging Suitea. Ottamalla käyttöön Quriiri Messaging Suiten, saat käyttöösi monipuoliset työkalut tekstiviestien lähettämiseen, vastaanottamiseen sekä raporttien seurantaan. Quriiri on suomalainen tekstiviestipalvelu ja pidämme asiakastietosi aina EU:n sisäpuolella. Pitkä kokemuksemme alalta tekee meistä luotettavan ja osaavan kumppanin. Pääset kokeilemaan ilmaiseksi heti!

    

   Luo tekstiviestikysely Quriirilla helposti.
   Teknologiat

   SMS

   Liity uutiskirjeen tilaajaksi

   Pysy kärryillä mobiiliviestinnän uutisista

   Ota yhteyttä

    Haluan liittyä Quriirin uutiskirjeen tilaajaksi.

    Quriiri-palvelun tuottaa suomalainen NextUp Oy

    +358 10 349 3800
    www.quriiri.fi
    info@quriiri.fi

    Ota yhteyttä