Vinkkejä tekstiviestipalvelun valintaan

Tekstiviesti on supertehokas viestintäkanava ihmisten tavoittamiseen. Tekstiviestillä tavoittaa vastaanottajan nopeasti, sillä viesti saapuu lähes välittömästi vastaanottajan puhelimeen eikä vastaanottajan tarvitse tehdä muuta kuin vilkaista puhelinta lukeakseen viestin. Tekstiviestit eivät ole riippuvaisia puhelinliittymästä tai -mallista, eivätkä ne vaadi internet-yhteyttä, joten tekstiviestit tavoittavat ihmiset lähes mistä ja milloin vain.

Tekstiviestit ovat erityisen hyödyllisiä, kun halutaan kertoa tärkeistä asioista, kuten häiriötilanteista tai aikakriittisistä tarjouksista. Tekstiviestit ovat myös tehokas tapa kysyä palautetta tai lähettää esimerkiksi pin-koodeja, muistutusviestejä tai erilaisia ilmoitus- ja vahvistusviestejä.

Lisäksi tekstiviestipalvelua käytetään yhä enemmän markkinointitarkoituksiin, kuten mainosten lähettämiseen ja mobiilimarkkinointiin. Tekstiviestimarkkinointi onkin toimiva tapa tavoittaa asiakkaat ja saada heidän huomionsa. Tämän päivän viestien tulvassa tekstiviestillä on erittäin hyvä huomionarvo ja fiksusti käytettynä, sillä voi saada erittäin vaikuttavia tuloksia.

Miten valita yrityksellesi sopivin tekstiviestipalvelu?

Jotta yrityksesi voisi hyödyntää tekstiviestikanavaa parhaalla mahdollisella tavalla, kannattaa palveluntarjoajia hieman vertailla. Vaihtoehtoja on useita ja oikean kumppanin valinta voi tuntua vaikealta varsinkin, jos aihe ei ole itselle tuttu. Tästä artikkelista saat yhteenvedon siitä, mitä kannattaa ottaa huomioon, jotta osaat tehdä oikean päätöksen.

Luotettavuus

Teknologian toimiminen on tekstiviestien toimitusvarmuuden kannalta olennainen asia. Mikäli tekstiviestit eivät mene perille, ei palvelusta ole hyötyä. Valitse kumppani, joka panostaa luotettavuuteen ja korkealaatuiseen teknologiaan.  Me Quriirilla olemme erittäin sitoutuneita varmistamaan, että isotkin viestimäärät menevät aina perille.  

Tietoturva

Kun käytetään tekstiviestipalvelua, käsitellään ja tallennetaan aina myös henkilötietoja, kuten puhelinnumeroita ja nimiä. Kotimaisen tekstiviestipalvelun käyttäminen voi olla tietoturvan kannalta turvallisempi vaihtoehto. Vuonna 2018 käyttöön otettu uusi tietosuoja-asetus, GDPR, koskee kaikkia EU:ssa toimivia yrityksiä. GDPR:n noudattaminen on jokaisen yrityksen omalla vastuulla, joten on tärkeää valita kumppani, joka huolehtii omalta osaltaan GDPR:n noudattamisesta. Yksi huomioonotettava seikka on palvelinten sijainti ja tallennuspaikka. Quriiri käyttää tietojen tallentamiseen EU:n alueella sijaitsevia palvelimia, jolloin tiedot pysyvät aina EU:n sisällä. Lisäksi, kun tallennat henkilöiden tietoja Quriirin järjestelmään, ne ovat aina yrityksesi hallinnassa.

Asiakastuki

Kun valitsee tekstiviestipalvelua, kannattaa myös kiinnittää huomiota siihen, minkälaista tukea ja asiakaspalvelua kyseinen palveluntarjoaja antaa. Tilanteita, jolloin apua tarvitsee, tulee kuitenkin lähes aina. Usein ulkomaalaiset toimijat ovat sen verran isoja, etteivät ne pysty antamaan henkilökohtaista apua samalla tavalla, kuin pienemmät, kotimaiset tekstiviestipalveluntarjoajat.

Me Quriirilla autamme asiakkaitamme joka tilanteessa ja annamme henkilökohtaista apua palvelun käyttöön liittyen. Olemme tekstiviestiteknologian asiantuntijoita ja pystymme auttamaan niin teknisissä asioissa kuin esimerkiksi ulkomaan viestintään liittyvissä seikoissa.  Voit säästää itseltäsi sekä aikaa että vaivaa sillä, että valitset tekstiviestipalvelun, joka tarjoaa asiantuntevaa asiakastukea. Tämä tuo selkeää lisäarvoa palvelun käytölle.

Viestiyhteydet

Haluat varmasti, että viestisi lähetetään mahdollisimman luotettavien viestiyhteyksien kautta? Quriiri tekee yhteistyötä operaattoreiden ja muiden luotettavien viestinvälityskumppaneiden kanssa niin Suomessa kuin maailmalla, joten Quriirin kautta tavoitat ihmiset luotettavasti ympäri maailmaa.

Hinnoittelu

Kotimaisen tekstiviestipalvelun käyttäminen voi olla myös kustannustehokkaampaa kuin ulkomaisen palvelun käyttäminen. Quriirilla on selkeä hinnoittelumalli ja laskutamme asiakkaitamme vain lähetettyjen viestimäärien mukaan.

Valitsemalla Quriirin, tuet myös suomalaista työtä. Quriirille on myönnetty Koodia Suomesta -merkki.

Asiakkaamme myös arvostavat sitä, että meiltä saa nopeasti apua ongelmatilanteissa, tai jos tulee jotain kysyttävää tekstiviestiin liittyen.

Quriiri sopii kaikenkokoisille yrityksille ja organisaatioille toimialasta riippumatta. Pääset kokeilemaan Quriiria ilmaiseksi vaikka heti!