Liitä Quriirin tekstiviestien lähetys HubSpotin automaatioihin

Integroi Quriirin tekstiviestien lähetys HubSpotin automaatioihin (workflows) ja lähetä tekstiviestejä asiakkaille suoraan HubSpotista. Viestit menevät varmasti perille Quriirin luotettavaa teknologiaa hyödyntäen. Nyt voit automatisoida lähetyksen HubSpotilla ja lähettää tekstiviestejä asiakkaillesi juuri oikeaan aikaan.

Mitä HubSpot-integraatiolla voi tehdä?

Tällä hetkellä voit liittää Quriirin tekstiviestit HubSpotin workflows-automatioon, joka  käynnistää tekstiviestien lähetyksen eri HubSpot-tapahtumien perusteella. Voit esimerkiksi lähettää tekstiviestin, kun uusi yhteyshenkilö on rekisteröity CRM:ään, asiakkaan tilaan tulee muutos, sähköpostia ei ole avattu tai siihen ei olla vastattu. Voit parantaa asiakaskokemusta monessa eri kohtaa asiakkaan polkua, lähettämällä heille relevantteja ja hyödyllisiä tekstiviestejä.

Quriiri HubSpot workflows -integraatio.

Miksi kannattaa lisätä Quriirin tekstiviestit HubSpotin automaatioihin?

Useimmiten HubSpotin workflowta hyödynnetään jonkin tavoitteen saavuttamiseksi, kuten asiakashankinta, asiakaspalvelu tai myynti. Kaikkiin näihin tekstiviesti sopii erinomaisesti, sillä tekstiviestit tavoittavat ihmiset varmasti ja nopeasti. Quriirin sms-palvelun avulla voit varmistaa, että käytät luotettavaa kotimaista teknologiaa tekstiviestien lähetykseen – ja pysyt kartalla myös tekstiviestien hinnoista meidän selkeän hinnoittelun avulla.

Kun yhdistät tekstiviestit HubSpotin automaatioon, voit parantaa asiakaskokemusta merkittävästi viestimällä asiakkaille tekstiviestikanavassa. 

Miten HubSpot-integraatio tehdään?

Quriiria voi hyödyntää HubSpotissa ns. webhookien avulla. Webhookit ovat yksinkertainen keino välittää tietoa sovelluksesta toiseen. Webhookien avulla sovellus voi lähettää tietoa toiselle sovellukselle, kun jotain uutta tapahtuu. Eli kun HubSpotissa tapahtuu jokin muutos, jonka perusteella haluat lähettää tekstiviestin asiakkaalle, HubSpot välittää tiedot Quriirille, joka taas lähettää tekstiviestin asiakkaalle automaattisesti.

Integraatio on varsin yksinkertainen tehdä:

  1. 1. Kirjaudu sisään Quriirin ja luo uusi reititys suunnassa HTTPSMS 
  2. 2. Ota talteen API-avain ja tallenna reititys
  3. 3. Luo automaatio HubSpotissa ja lisää Send a webhook -toiminto siihen kohtaan, jossa haluat tekstiviestin lähtevän.
  4. 4. Tee webhookin tarkemmat määritykset.

Löydät tarkemmat ohjeet HubSpot-integraation tekemiseen täältä.