Valitse sivu

ASIAKASTARINA

­Book Salon konvertoi Quriirin avulla liidit asiakkaiksi

“Aina, kun on tullut joku kysymys tai ongelma, olen saanut nopeasti apua. Arvostan myös sitä, että Quriiri on kuunnellut toiveitamme ja löytänyt niihin ratkaisut. Quriirin kanssa tietää, ettei jää yksin.”

Seppo Noso, markkinointipäällikkö / Book Salon

Annie logo
Book Salon on suomalainen ajanvaraus-, kassa- ja maksupalveluiden tarjoaja, joka on erikoistunut hius-, kauneus- ja hyvinvointialan yrityksiin. Book Salonin tavoitteena on kerätä verkkosivujen kautta mahdollisimman paljon liidejä, jotta saisi jatkuvasti uusia asiakkaita ja siten jatkettua vahvaa kasvuvauhtiaan. Liidejä tuleekin erittäin hyvin, mutta liidien kääntämiseksi kaupoiksi, kaivattiin tehokkaampaa työkalua. Tähän tarpeeseen löytyi Quriiri, jonka avulla on saatu aikaiseksi kauppakellon kilinää, kun liidit on tehokkaasti konvertoitu asiakkaiksi.

”Käytännössä kaikki, jotka vastaavat tekstiviestiin, päätyvät asiakkaiksi.”

Book Salon kerää tehokkaasti liidejä verkkosivuilta. Näiden Book Salonin palveluista kiinnostuneiden ihmisten tavoittamiseksi etsittiin tekstiviestipalvelua, jonka avulla voisi lähettää tekstiviestillä tarjouksen helposti.

Tekstiviesti oli itselle uusi konsepti ja kanava. Halusimme kokeilla tekstiviestiä, koska sähköpostimarkkinointi ei toiminut tähän myynnin loppuvaiheeseen niin tehokkaasti kuin toivoimme. Päädyimme Quriirin, koska asiointi oli helppoa ja vaivattoman tuntuista. Lisäksi kotimaisuus ratkaisi,” kertoo Book Salonin markkinointipäällikkö Seppo Noso.

Book Salon lähettää tekstiviestin henkilöille, jotka ovat käyneet verkkosivuilla ja antaneet henkilötiedot sekä markkinointiluvan esimerkiksi oppaan latauksen yhteydessä.

Lähetämme tekstiviestillä tarjouksen ja kysymme, haluaako vastaanottaja, että soitamme ja kerromme lisää. Kun henkilö vastaa tekstiviestiin, myyjiemme puhelimiin tulee ilmoitukset tekstiviestillä ja he soittavat kiinnostuneille henkilöille. Käytännössä kaikki, joille soitamme, päätyvät asiakkaiksi. Kanava on yllättänyt tehokkuudellaan,” kehuu Seppo.

Book Salon lähettää tekstiviestin kiinnostuneille

Book Salon lähettää tekstiviestin henkilöille, jotka ovat kiinnostuneita palvelusta ja ovat antaneet markkinointiluvan.

”Aina, jos tulee joku kysymys tai ongelma, saa apua.”

Seppo pitää Quriirin helppokäyttöisestä käyttöliittymästä, josta löytyy kaikki olennaisimmat ominaisuudet. Tärkein hyöty tulee kuitenkin Quriirin henkilökohtaisesta asiakaspalvelusta sekä Quriirin aidosta halusta auttaa asiakasta.

Aina, kun on tullut joku kysymys tai ongelma, olen saanut nopeasti apua. Arvostan myös sitä, että Quriiri on kuunnellut toiveitamme ja löytänyt niihin ratkaisut. Quriirin kanssa tietää, ettei jää yksin,” toteaa Seppo.

Tutustu Book Saloniin.

Haluatko saavuttaa samanlaisia tuloksia kuin Book Salon?

 

Ota yhteyttä ja kysy lisää, tai kokeile heti ilmaiseksi!