Näin aloitat RCS-viestien lähetyksen

RCS eli Rich Communication Services on monipuolisempi versio tekstiviestistä. RCS:n avulla yritykset voivat lähettää interaktiivisia ja visuaalisia sisältöjä asiakkailleen. RCS tarjoaa sovellusmaisen kokemuksen kuvilla, videoilla, kartoilla, painikkeilla ja seurattavilla linkeillä.

RCS:n avulla voit erottua kilpailijoistasi ja luoda vahvempia suhteita asiakkaisiisi ja se sopii esimerkiksi markkinointiviestintään, ajanvarausmuistutuksiin ja -muutoksiin, toimitusilmoituksiin, ilmoittautumiseen, asiakaspalveluun tai tunnistautumiseen.

Näin pääset alkuun

RCS-viestejä voi lähettää Quriirin kautta jo nyt. Ennen lähettämistä täytyy kuitenkin luoda rekisteröity RCS-tili (RCS agentti). Rekisteröity tili mahdollistaa lähettäjäprofiilin luomisen. Rekisteröinti lisää luotettavuutta ja mahdollistaa yrityksen brändin tuomisen viestin lähettäjätietoon.

Lähettäjäprofiili

Lähettäjäprofiilin avulla vastaanottajat tietävät keneltä viesti tulee. Me Quriirilla hoidamme rekisteröinnin ja lähettäjäprofiilin luonnin asiakkaidemme puolesta. Rekisteröintiä ja profiilia varten tarvitsemme seuraavat tiedot:

  • Lähettäjänimi (esim. yrityksen tai brändin nimi)
  • Brändin logo ja värit
  • Kuva taustabanneriin 
  • Lyhyt yrityksen kuvaus
  • Yhteystiedot, kuten linkki yrityksen kotisivuille, sähköpostiosoite, puhelinnumero sekä linkit tietosuojaselosteeseen

RCS-viestin lähettajätieto.

Kun rekisteröinti on valmis, pääset lähettämään RCS-viestejä Quriirista. RCS-viestien avulla voit tarjota asiakkaillesi henkilökohtaisemman ja interaktiivisemman kokemuksen.

Viestin luominen

Quriirin käyttöliittymän avulla voit helposti luoda RCS-viestin. Valitse minkälaisen viestin haluat lähettää (teksti, kuva, video, tuotekortti tai karuselli). Lisää viestiin haluamasi sisältö ja toiminnot. Voit tallentaa viestin tulevaa käyttöä varten tai tehdä muutoksia tarpeen mukaan.

Lue myös käytännön vinkkimme RCS-kampanjan luomiseen.

Testaa viestisi

Viestin testaaminen on olennainen vaihe RCS-kampanjan luomista. Ennen kuin lähetät viestin asiakkaillesi, on tärkeää tarkistaa, että kaikki toimii oikein. Voit tehdä tämän lähettämällä viestin itsellesi tai kollegallesi ja tarkistamalla, että kaikki komponentit toimivat haluamallasi tavalla.

Seuraamalla näitä yksinkertaisia ​​ohjeita voit luoda ja lähettää ensimmäisen RCS-viestisi helposti ja aloittaa yhteydenpidon asiakkaidesi kanssa uudella, visuaalisella ja interaktiivisella tavalla. Haluatko olla ensimmäisten joukossa? Ota yhteyttä niin pääset aloittamaan nopeasti.

Lue lisää RCS-viestistä.