Quriiri jälleen parhaassa platinaluokassa

Suomen Asiakastieto Oy on myöntänyt meille Suomen Vahvimmat Platina -sertifikaatin – nyt jo seitsemännen kerran. Quriiria kehittävä NextUp Oy kuuluu Suomen Asiakastiedon luottoluokituksessa Suomen Vahvimpiin yrityksiin. Sen myötä meille on myönnetty Suomen Vahvimmat Platina -sertifikaatti parhaalla AAA-luokituksella. Sertifikaatti kertoo, että yhteistyö kanssamme on kestävällä pohjalla ja olemme myös taloudellisesti luotettava ja vakaa kumppani.

Suomen Vahvimmat Platina -sertifikaattiin on oikeutettu vain 3 % yrityksistä. Olemme saaneet Suomen Vahvimmat Platina -sertifikaatin, koska taloudelliset tunnuslukumme ovat erinomaiset, taustatietomme positiiviset ja maksukäyttäytymisemme hyvää. Platina-tason sertifikaattia varten yrityksen on oltava korkeimmassa luottoluokitusluokassa (AA+ tai AAA) vähintään kolmena vuonna peräkkäin.

Sertifikaatti kertoo, että olemme Quriirilla luomassa voimaa suomalaiseen talouteen nyt ja tulevaisuudessa.

Olemme strategiamme mukaisesti jatkaneet kannattavan kasvun uralla, sillä meille on tärkeää liiketoiminnan jatkuvuus, luotettavuus ja että toimintamme on kestävällä pohjalla.

Siksi olemmekin erittäin otettuja siitä, että kuulumme jo seitsemättä vuotta peräkkäin Suomen Vahvimpien joukkoon”, kertoo toinen perustaja ja liiketoimintajohtaja Lasse Lohikoski.

Suomen Vahvimmat -sertifikaatti perustuu Suomen Asiakastiedon Rating Alfa -luottoluokitukseen. Sertifikaatin myöntää Suomen Asiakastieto.

Haluaisitko tietää, miten autamme asiakkaitamme? Tutustu asiakastarinoihimme.