Tervetuloa Risto! Uusi Software Developer aloitti NextUpilla

NextUpin tekninen tiimi sai kovan luokan lisävahvistuksen, kun kesäkuun alussa Software Developerina aloitti Risto Holappa. Pyysimme Ristoa kertomaan muutamalla sanalla itsestään:

Risto Holappa / NextUp

Hei! Olen Risto Holappa ja aloitin työskentelyn NextUpilla kesäkuun alussa Software Developerina ja työnkuvani on tällä hetkellä tehdä reactilla Web-kehittämistä ja suunnittelua. Myöhemmin on tarkoitus ottaa haltuun myös Full-Stack kehitystä, UI/UX -suunnittelua, web-arkkitehtuuria ja toteuttaa niitä.

Taustani on tietojenkäsittelytieteissä ja opiskelin Oulun Yliopistossa. Työurani käytännössä alkoi IT-konsulttina Neusoft Oy:ssä Oulussa 2017 ja sieltä jatkoin Unikie Oy:lle. Työskentelin koodarina aluksi autojen navigaattoriin liittyvien käyttöliittymien parissa, sekä sitten web-kehittäjänä useammassa eri projektissa.

Vapaa-ajallakin tulee tehtyä kaikenlaista, mutta viime aikoina kalastus, metsästys ja metsänhoito on vienyt aikaa. Välillä tulee myös harrastettua musiikin parissa ja soittelenkin koskettimia raskaan musiikin parissa. Omakotitalossa ei myöskään hommat lopu kesken ja lisäksi on koirankin hankinta suunnitteilla.

On ollut mukavaa tulla NextUpille töihin ja olla osana kehittämässä hyviä tuotteita. Dynaaminen ja pieni tiimi antaa mahdollisuuden kehittää ja näyttää osaamista aivan uudella tasolla. Hyvin myös on otettu minut vastaan NextUpilla!

Yhdessä menemme eteenpäin ja koko NextUpin tiimi toivottaa Riston tervetulleeksi joukkoon!