NextUp jatkaa vahvalla kasvu-uralla

Digitaalisen viestinnän palveluja kehittävä NextUp Oy jatkaa vahvalla kasvu-uralla. Liiketoiminta on kehittynyt suotuisasti myös vuoden 2018 aikana, jolloin yritys yli tuplasi liikevaihtonsa yli 800 000 euroon ja samalla myös tuloksensa.

Olemme tehneet vuoden 2018 aikana mahtavan työn kehittäessämme määrätietoisesti palveluitamme ja palvellessamme asiakkaitamme parhaalla mahdollisella tavalla, iloitsee NextUpin co-founder ja liiketoimintajohtaja Lasse Lohikoski.

Kehittämiemme järjestelmien kautta lähetettiin kuluneen vuoden aikana yli 100 miljoonaa tekstiviestiä, joka kielii vahvasti siitä, että tekstiviestien käyttö yritysviestinnässä jatkaa vahvaa voittokulkuaan, jatkaa Lohikoski.

NextUp kehittää Quriiri-nimistä, yrityksille suunnattua mobiiliviestinnän palvelualustaa, jonka avulla yritykset pystyvät helposti hyödyntämään esimerkiksi tekstiviestejä asiakas- ja sidosryhmäviestinnässään. Quriiri on modulaarinen palvelualusta, johon pystytään liittämään uusia, eri yritysten tarpeisiin soveltuvia sidosryhmäviestinnän sovelluksia.

Tämän vuoden aikana tulemme keskittymään entistä vahvemmin uusien sovellusten kehittämiseen Quriiriin, joiden avulla yritykset pystyvät viestimään entistä monipuolisemmin mobiilikanavassa. Yksi esimerkki tästä on juuri lanseerattu Dialogi-sovellus, jonka avulla yritykset voivat helposti toteuttaa eri tyyppisiä tekstiviestikyselyitä.

Lisätietoja:
Lasse Lohikoski, liiketoimintajohtaja, NextUp Oy
lasse.lohikoski(a)nextup.fi