Ryhmätekstiviesteillä tavoitat haluamasi kohderyhmän nopeasti ja tehokkaasti

Ryhmätekstiviestillä voi lähettää pitkälle personoidut viestit isollekin kohderyhmälle personointityökaluja hyödyntäen, tai vaihtoehtoisesti lähettää saman viestin kaikille vastaanottajille. Käytössäsi on mahdollisuus muokata lähettäjätietoja, hallinnoida eri käyttäjä- ja kohderyhmiä sekä jaksottaa viestien lähetystä omaa liiketoimintaasi tukien. Lisäksi ryhmätekstiviestien lähetyksessä voit seurata viestien perille menoa. Ryhmätekstiviestejä käytetään niin asiakkuuden hoidossa, markkinointiviestinnässä kuin aikakriittisessä viestinnässäkin. Helposti käyttöönotettavalla Quriiri Messaging Suitella lähetät ryhmätekstiviestit ja vastaanotat viesteihin vastauksia vaivattomasti.

Ryhmätekstiviestien käyttö

Ryhmätekstiviestien käyttö onnistuu helposti. Voit syöttää vastaanottajat järjestelmään yhdellä kertaa, ladaten yhteystiedot helposti Excel- tai CSV-tiedostona. Voit käyttää palvelua päätelaitteesta riippumatta ja seurata viestilokeja palvelusta. Ryhmäviestit voi personoida vaikka etunimen mukaan ja viestit voi jaksottaa esimerkiksi viikon ajalle tasaisesti. Luotettava ja varma Quriiri Messaging Suite mahdollistaa myös viestien vastaanoton. Voit vastaanottaa vastauksia lyhytnumeroita tai longcode-numeroita hyödyntäen. Quriiri tarjoaa ryhmätekstiviestien lähettäjille kotimaisen tuen ja osaavan sekä tavoitettavissa olevan asiakaspalvelun.  
Lue lisää