Käyttökokemus- ja käytettävyysasiantuntija Elise Eskelinen Quriirin tiimiin

Quriirin tiimi jatkoi kasvuaan, kun meille liittyi pitkän linjan käyttökokemus- ja käytettävyysasiantuntija Elise Eskelinen. Quriiria kehitetään jatkuvasti entistäkin monipuolisemmaksi yritysviestinnän kokonaisuudeksi. Palvelun käytettävyyden kehittäminen on tärkeää, jotta Quriiri olisi jatkossakin käyttökokemukseltaan markkinoiden paras ratkaisu. Tähän Elise tuo laajaa ja monipuolista asiantuntemusta!

Tervetuloa mukaan Quriirin tiimiin Elise! Kerro vähän itsestäsi!

Olen työskennellyt käytettävyysasioiden parissa eri aloilla vuodesta 2006. Käytettävyys- ja käyttökokemussuunnittelua tarvitaan kaikkialla, missä ollaan tekemisissä käyttöliittymien kanssa ja samat lainalaisuudet toimivat toimialasta riippumatta. Toki aina pitää tutustua perusteellisesti uuteen alaan ja käyttäjien tarpeisiin. 

Mitä työhösi kuuluu?

Työhöni kuuluu käyttäjälähtöisten käyttöliittymien suunnittelu yritysten tarpeisiin. Lähestymistapani on holistinen; pyrin aina ymmärtämään käyttäjien tarpeet, mutta myös yrityksen tavoitteet. 

Mitä tykkäät tehdä vapaa-ajalla?

Vapaa-aika menee perheen ja koiraharrastusten parissa. Perheeni koostuu aviomiehestä, kahdesta alakouluikäisestä pojasta ja meillä on myös neljä koiraa. Nautin luonnossa liikkumisesta ja retkeilystä. Koirien kanssa harrastan eri lajeja ja olen myös yhdistystoiminnassa mukana. Lisäksi kasvatan shetlanninlammaskoiria.

Mistä innostut?

Innostun siitä, että pystyn parantamaan käyttäjien elämää parempien ratkaisujen avulla.

Miksi päädyit tulemaan Quriirille töihin?

Lähdin Quriirille, koska uskon, että minulla on täällä hyvät vaikutus- ja urakehitysmahdollisuudet.

Mitä odotat uudelta työltä?

Odotan, että pääsen tekemään huipputiimin kanssa hyvää palvelua käyttäjille.

Mikä on ensivaikutelma Quriirista?

Työyhteisö vaikuttaa hyvin lämminhenkiseltä ja yrityksellä on selkeät tavoitteet tulevaisuuden suhteen.

Ura Quriirilla

Kiinnostaako sinua tulla kehittämään Suomen johtavaa tekstiviestipalvelua? Katso vapaat paikkamme tai jätä meille avoin hakemus – tiimiimme mahtuu aina hyviä tekijöitä.