Lähettäjätiedon hallinta on nyt helpompaa

Quriiriin on tullut uutena ominaisuutena tekstiviestien lähettäjätietojen hallinta. Näet nyt yhdestä paikasta:

1. Traficomille rekisteröidyt SMS Sender ID -tunnukset

Lähettäjänä näkyy sama nimi tai numero, joka on rekisteröity Traficomille. Kukaan muu ei pysty lähettämään tekstiviestejä tällä tunnuksella, kuin sen rekisteröinyt yritys. Lue lisää

2. Longcode- ja lyhytnumerot

Mikäli tekstiviestiin halutaan vastausominaisuus, täytyy lähettäjänä olla longcode- tai lyhytnumero. Longcode numero näyttää tavalliselta matkapuhelinnumerolta, kun taas lyhytnumero on 5- tai 6-numeroinen. Lyhytnumero rekisteröidään yrityksen nimiin ja sen myöntää traficom. Lue lisää

3. Omat tallennetut nimet ja numerot

Omat tallennetut lähettäjänimet (ei rekisteröidyt). Quriiriin tallennettu nimi tai numero näkyy vastaanottajalle lähettäjänä.

Päivittäiseen käyttöön vaikuttava muutos on että lähettäjätietoa ei voi enää määrittää sovellustapahtumaa tai reititystä luodessa, vaan lähettäjä tulee valita ennakkoon tallennetuista lähettäjistä. Longcode-  ja lyhytnumeroille pystyy nyt myös kätevästi asettamaan oman kuvauksen,  joka helpottaa hallintaa silloin kun käytössä useita numeroita eri tarkoituksiin. Lähettäjätietojen hallinta löytyy vasemman navigaation kautta kohdasta Hallinta > Lähettäjätiedot.

Mikäli sinulla herää kysyttävää näistä uusista ominaisuuksista, ota meihin yhteyttä.