Quriiritarinoita – Risto Holappa, senior sovelluskehittäjä

Risto on tyytyväinen pienen porukan ketteryyteen ja mahdollisuuteen käyttää moderneja web teknologioita. Vapaa-ajallaan hän nauttii luonnossa olemisesta ja viettää aikaa syksyllä syntyneen esikoispojan kanssa.

Mikä on tehtäväsi Quriirilla?

Toimin ohjelmistokehittäjänä full-stack roolissa. Työtehtäviini kuuluu ratkaista käyttäjiemme sekä taustajärjestelmiemme mahdollisia ongelmia sekä kehittää palvelua paremmaksi. Samalla tulee työskenneltyä web-arkkitehtuurin, käytettävyyden sekä infran kanssa.

Mikä sinusta piti tulla isona? Ja jos kävi toisin niin miksi näin kävi?

Teininä minulle oli selvää että halusin kehitellä videopelejä. Eniten aikaa minulla meni niiden pelaamiseen, mutta päädyin kuitenkin opiskelemaan tietojenkäsittelytieteitä Oulun yliopistoon. Pelisuunnitteluun liittyvät projektit olivat kuitenkin juuri lopetettu yliopistossa, joten päädyin työskentelmään muissa projekteissa IT-alalla. Enkä ole katunut.

Miten päädyit tekemään sitä työtä mitä nyt teet? 

Vapaa-ajalla vietin aikaa ohjelmistojen ja laitteiden parissa. Valmistumisen jälkeen päädyin työskentelemään autojen navigaatioihin liittyvien käyttöliittymien parissa ja nyt olen täysin keskittynyt web:iin.

Miten päädyit töihin Quriirille?

Työskentelin pitkään ohjelmistokonsultin hommissa. Hektisen työn ja huonompien uramahdollisuuksien vuoksi hakeuduin ns. paremmille vesille.

Mikä on parasta työssäsi? 

Pienen porukan ketteryys ja mahdollisuus käyttää moderneja web teknologioita. Työkaverit huippuluokkaa. Meillä myös joustetaan todella hyvin eikä aikatauluista tehdä liian tiukkoja.

Mikä sinua kiinnostaa vapaa-ajalla? 

Nautin luonnossa olemisesta ja harrastan metsästystä sekä kalastusta. Myös tässä syksyllä syntyneen esikoispojan kanssa tulee tehtyä kaikkea uutta sekä näkee miten pikkuinen kasvaa. Musiikinsoittoa tulee myös harrastettua kosketinsoiton parissa.

Miksi meille kannattaa tulla töihin?

Meillä saa tehdä työtä, joka tuntuu merkitykselliseltä ja ottaa vastuuta. Lisäksi oman työn jäljen näkee nopeasti. Työporukka on pieni ja rento, joten meille on helppo tulla mukaan tuomaan osaamista.

Ura Quriirilla

Kiinnostaako sinua tulla kehittämään Suomen johtavaa tekstiviestipalvelua? Katso vapaat paikkamme tai jätä meille avoin hakemus – tiimiimme mahtuu aina hyviä tekijöitä.