Anna asiakaslahjaksi lukuelämys Elisa Kirja -koodilla

Voit nyt helposti muistaa asiakkaitasi ja yhteistyökumppaneitasi Elisa Kirja -koodilla. Joulu on mainio aika kiittää kuluneesta vuodesta, toivottaa hyvää joulua ja osoittaa välittävänsä. Henkilökohtainen ja yllätyksellinen tekstiviesti on erinomainen keino pysyä asiakkaan mielessä ja erottua kilpailijoista. Palkitseminen mukavalla lahjalla voi herättää halun kehua yritystäsi ystäville ja tutuille.

Elisa Kirja -koodi on sähköinen lahjakortti, joka lähetetään tekstiviestillä vastaanottajan matkapuhelimeen. Lahjakoodin saaja voi valita haluamansa kirjan yli 240 suositun ääni- ja e-kirjan joukosta ja lukea sen omassa tahdissaan, kun hänelle sopii. E-kirja tai äänikirja on ekologinen ja yksinkertainen tapa antaa lahjaksi lukuelämys. 

Tarjoamme yrityksellenne Elisa Kirja -koodien lähetyskampanjat avaimet käteen -periaatteella. Tarvitset vain kohderyhmäsi puhelinnumerot ja Elisa Kirja -koodi lähetetään heille tekstiviestinä puhelimeen. Elisa Kirja -koodi on helppo ja kustannustehokas tapa tuoda iloista joulumieltä koko joukolle ihmisiä!

Pyydä tarjous ja tee koko joukko ihmisiä iloiseksi!

Näin kampanja toteutetaan:

1. Toimita kohderyhmän GSM-numerot ja haluttu viestisisältö

Kampanjaa varten tarvitset vain oman kohderyhmäsi GSM-numerot. Toimita meille vastaanottajien GSM-numerot sähköpostitse joko Excel- tai CSV-tiedostona. Anna yrityksesi äänen kuulua ja toimita meille haluamasi viestisisältö. Mikäli yhteystiedoissa on vastaanottajan nimi, voi viestin myös personoida esimerkiksi etunimen mukaan.

2. Valitse lähetysajankohta

Kampanja voidaan ajastaa haluamallesi ajankohdalle.

3. Viestit lähetetään asiakkaille

Me hoidamme lahjatekstiviestien lähetyksen vastaanottajille haluttuna ajankohtana. Vastaanottajat voivat viestin saatuaan lunastaa äänikirjan Elisa Kirja ääni- ja e-kirjapalvelusta. Tee asiakkaasi iloiseksi ja yllätä heidät Elisa Kirja -koodilla vaikka heti! 

Ota yhteyttä niin suunnitellaan kampanjasi yhdessä. Annamme mielellämme lisätietoja.