NextUp Oy mukana Itämeren suojelussa

Itämeri voi huonosti, sen näkee mm. jokakesäisinä sinileväkukintoina sisä- ja ulkosaaristossa. Tilanne ei kuitenkaan ole toivoton ja haluamme yrityksenä olla mukana tukemassa Itämeren suojelua. Olemmekin siksi lahjoittaneet tämän kesän asiakaslahjavarat John Nurmisen Säätiölle Itämeren suojeluun.

”Olen jo vuosia seurannut John Nurmisen Säätiön toimintaa ja vakuuttunut siitä kuinka konkreettisesti he ovat saaneet merkittäviä tuloksia aikaan Itämeren suojelussa. Lahjoitus tukee yrityksemme arvoja ja on konkreettinen osoitus siitä, miten toteutamme vastuullisuusteemaa yrityksessämme”, kertoo NextUp Oy:n toinen perustaja ja liiketoimintajohtaja Lasse Lohikoski.

Voit lukea lisää NextUp Oy:n vastuullisuusteemasta täältä.

John Nurmisen Säätiö – Itämeren suojelua ja kulttuuritekoja
Vuonna 1992 perustetun John Nurmisen Säätiön tavoite on pelastaa Itämeri ja sen perintö tuleville sukupolville. Säätiö on kulttuuriteoistaan palkittu tiedon välittäjä ja merellisen sisällön tuottaja. Säätiön Puhdas Itämeri -hankkeissa parannetaan Itämeren tilaa konkreettisilla, mereen kohdistuvaa kuormitusta ja ympäristöriskejä vähentävillä toimilla. Työtä ohjaavat mitattavat tulokset ja vaikuttavuus.  www.johnnurmisensaatio.fi