Vika- ja häiriöviestit tehokkaasti perille tekstiviestillä

Tekstiviestit ovat yksi tehokkaimmista keinoista tavoittaa asiakkaat nopeasti ja siksi tekstiviestit ovat hyvin toimiva keino erilaisten häiriöilmoitusten viestimiseen. Esimerkiksi sähköyhtiöiden asiakkaat arvostavat sitä, että saavat reaaliaikaista tietoa sähkökatkoksista. Erityisesti se palvelee silloin, kun asiakas on pois kotoa eikä muuten saisi tietoa katkoksesta. Myös kesämökin omistajille on hyötyä siitä, että sähköhäiriöistä tulee tieto suoraan puhelimeen. 

Tekstiviesti tavoittaa varmasti ja nopeasti

SMS-teknologia on varma ja luotettava, joten tekstiviestin perillemenoon voi luottaa. Tekstiviesteillä on myös hyvä huomionarvo, koska ne erottuvat muista viesteistä ja luetaan varmasti. Quriirin kautta tekstiviestien lähettäminen on tehty helpoksi. Sinne voi ladata vastaanottajat kätevästi Excel- tai CSV-tiedostosta ja luoda vastaanottajaryhmät jatkuvaa käyttöä varten. Quriirin voi myös sujuvasti integroida osaksi yrityksen omaa sovellusta. 

Häiriötilanteiden tai vikojen sattuessa voi nopeasti tiedottaa asiakkaille viasta ja vian kestosta. Sähkökatkosten tai vedenjakelukeskeytysten yhteydessä tekstiviesti tavoittaa varmasti valtaosan asiakkaista. Quriirin avulla voi myös seurata viestien perillemenoa, mikä on arvokasta tietoa yrityksille.

Asiakkaat arvostavat nopeaa tiedottamista

Tekstiviestit sähköhäiriöistä voivat olla asiakkaille hyvinkin hyödyllisiä. Jos tekstiviesti sähkökatkoksesta tulee työpäivän aikana, voi asiakas tarvittaessa pelastaa jääkaapin tai pakastimen ruuat. Matkapuhelin kulkee nykyään kaikkien matkassa, ja koska tekstiviestit ovat verkkoyhteydestä riippumattomia, on viestien perillemeno hyvin varmaa.

Quriirin kautta saa viestin häiriöistä perille isolle asiakasmäärälle kerralla ja palvelu mahdollistaa myös parempaa vuorovaikutusta asiakkaiden suuntaan, jolloin asiakastyytyväisyys kasvaa. Ryhmätekstiviestien käyttöönotto ja lähettäminen Quriirin avulla on vaivatonta. Et tarvitse muuta kuin selaimen ja nettiyhteyden, jonka jälkeen voit alkaa viestimään asiakkaillesi tekstiviestikanavassa.

Oletko sinäkin valmis kokemaan tekstiviestin tehokkuuden viestinnässä? Lue lisää ryhmäviestien lähettämisestä tai kokeile ilmaiseksi heti.