Valitse sivu

VIESTINTÄRAJAPINNAT  /  SMS GATEWAY

SMS Gateway

Integroi tekstiviestit järjestelmiisi ja
tavoita kohderyhmäsi varmasti

Quriirin SMS Gatewayn avulla otat käyttöön tekstiviestien lähetyksen ja vastaanoton omiin järjestelmiisi. Luotettava ja monipuolinen palvelumme sisältää kaiken, mitä tekstiviestien vaivattomaan integrointiin tarvitaan.

Tekstiviestipalvelut yrityksille.
Z

Helppokäyttöinen

Palvelun helppokäyttöinen hallinnointikäyttöliittymä yhdistettynä monipuolisiin ja selkeästi dokumentoituihin rajapintoihin, luovat Quriirista helpon käyttää ja ottaa käyttöön.

Z

Luotettava

Quriiri-teknologian avulla lähetetään vuositasolla jo yli 220 miljoonaa tekstiviestiä globaalisti. Avainhenkilöidemme pitkä kokemus alalta, yhdistettynä tinkimättömiin laatuukriteereihin, tekevät Quriirista erittäin luotettavan palvelukokonaisuuden.

Z

Monipuolinen

Quriiri on saanut kiitosta monipuolisuudestaan ja helppokäyttöisyydestään. Useat eri tekniset rajapinnat mahdollistavat integraatiot useimpiin IT-järjestelmiin ja web-käyttöliittymä monipuolisine asetuksineen ja ominaisuuksineen mahdollistaa palvelun tehokkaan käytön.

Integroi tekstiviestit sujuvasti

Ota käyttöön tekstiviestien lähetys ja vastaanotto esimerkiksi verkkosivuille, verkkokauppaan, intranettiin, CRM-järjestelmään, ERP:hen, varausjärjestelmään tai muihin liiketoimintajärjestelmiin.

Monipuolinen viestien reititys

Konfiguroi reitityssäännöt itsenäisesti Quriirin käyttöliittymässä. Määritä itse minkä kanavien välillä haluat viestien kulkevan ja mitä protokollaa käyttäen.

Valmiit ohjelmointikirjastot

Ohjelmointikirjastot Python- ja PHP-ohjelmointikielillä helpottavat rajapintaintegrointia.

+

2-suuntainen viestintä

Lähetä ja vastaanota tekstiviestejä lyhytnumeron tai longcode-numeron avulla. Vastaukset voidaan reitittää sovelluksellenne jatkokäsittelyä varten.

Kotimainen tuki

Haluamme auttaa asiakkaitamme kokemaan tekstiviestin hyödyt. Kotimainen tukemme on aina apunasi.

Globaalit, laadukkaat viestiyhteydet

Quriirin kautta tavoitat ihmiset ympäri maailmaa, yhden rajapinnan kautta.

R

Korkea kapasiteetti

Quriiri on suunniteltu skaalautumaan viestimäärien mukaan, jolloin viestit toimitetaan puhelimiin nopeasti ja varmasti.

Hyödynnä tehokkaita rajapintoja

Integroi helposti ja luo juuri tarpeisiisi sopivia tekstiviestejä hyödyntäviä 2-suuntaisia palveluita.

HTTPS to SMS

Hyödynnä modernia REST-rajapintaa ja lähetä tekstiviestejä omasta sovelluksestasi HTTP-protokollaa hyödyntäen.

E-mail to SMS

Lähetä tekstiviestejä joustavasti mistä tahansa sähköpostiohjelmasta. Quriiri muuntaa sähköpostit tekstiviesteiksi ja toimittaa ne vastaanottajien matkapuhelimiin. Lue lisää 

SMS to HTTP

Vastaanota tekstiviestejä kuluttajilta lyhytnumeron tai longcode-numeron avulla ja edelleenohjaa vastaanotetut viestit HTTP-rajapinnan kautta omaan järjestelmääsi.

SMS to E-mail

Vastaanota tekstiviestejä ja edelleenohjaa ne haluttuihin sähköpostiosoitteisiin. Lue lisää

OpenHTTP API

Mahdollistaa täysin räätälöidyn HTTP-rajapinnan toteutuksen, joka voidaan muokata vastaamaan järjestelmänne vaatimuksia.

SMS to SMS

Vastaanota tekstiviestejä lyhytnumeron tai longcode-numeron avulla ja välitä ne edelleen yhteen tai useampaan GSM-numeroon.

SMPP API

Hyödynnä standardoitua SMPP-rajapintaa viestien lähettämiseen ja vastaanottamiseen.

Tekstiviestien reititys

Quriiri SMS Gateway on osa Quriiri Message Routeria

Quriiri Message Router on SMS-viestien monipuoliseen reititykseen suunniteltu palvelu kehittäjille ja integraattoreille. SMS Gateway on osa Routeria ja ottamalla käyttöön Quriiri Message Routerin, voit reitittää viestejä eri kanavien välillä turvallisesti ja varmasti.