Valitse sivu

VIESTINTÄRAJAPINNAT  /  SMS TO E-MAIL

SMS to E-mail

Edelleenvälitä tekstiviestit sähköpostiin

Quriirin SMS to E-mail -ominaisuuden avulla vastaanotat tekstiviestejä kätevästi suoraan sähköpostiin. Quriirin avulla välitetään lyhyt- tai longcode-numeroon lähetetyt tekstiviestit haluttuun / haluttuihin sähköpostiosoitteisiin. Vastaanota palvelun avulla esim. tilauksia tekstiviestitse ja lue ne reaaliaikaisesti sähköpostiohjelmassasi. SMS to E-mail -reitityksen määrität helposti Quriiri Message Routerissa.

Quriiri SMS to email.

Miten se toimii?

SMS to E-mail -toiminnallisuus voidaan määrittää Quriiri Message Routerissa joko niin, että kaikki lyhyt- tai longcode-numeroon lähetetyt tekstiviestit välitetään tiettyyn/tiettyihin sähköpostiosoitteesiin, tai niin että esim. tietyllä hakusanalla alkava tekstiviesti välitetään yhteen sähköpostiosoitteeseen ja toisella hakusanalla toiseen sähköpostiosoitteeseen jne. Toiminnallisuuden käyttöönotto ei vaadi minkäänlaisia teknisiä integraatioita tai asennuksia, vaan yksinkertaisimmillaan asetat Quriiriin vain sähköpostiosoitteen johon haluat vastaanotetut tekstiviestit välitettävän.

Miksi SMS to E-mail?

R

Helppo ottaa käyttöön, ei vaadi integrointeja

R

Toimii yhteen lähes minkä tahansa sähköpostiohjelman kanssa

R

Monipuoliset mahdollisuudet vaikuttaa välitettävän sähköpostin muotoon ja sisältöön

R

Helppo asettaa hakusana- tai longcode-kohtaisia välityssääntöjä

R

Luotettava ja suorituskykyinen

R

Tietoturvallinen - tukee TLS-salausta

R

Päätelaiteriippumaton hallinnointikäyttöliittymä

R

Vastaanotettujen tekstiviestien seuranta käyttöliittymässä

Tekstiviestien reititys ja SMS Gateway.

Quriirin SMS to E-mail -ominaisuus on osa Quriiri Message Routeria

Quriiri Message Router on SMS-viestien monipuoliseen reititykseen suunnitelty palvelu kehittäjille ja integraattoreille. Viestien reititys SMS to E-mail -suunnassa on luonnollinen osa Routeria ja ottamalla käyttöön Quriiri Message Routerin, on sinulla monipuoliset mahdollisuudet reitittää viestejä myös muiden kanavien välillä.