Valitse sivu
VIESTINTÄRAJAPINNAT  /  E-MAIL TO SMS

E-mail to SMS

Sähköpostit tekstiviesteiksi

Quriirin Message Routerin E-mail to SMS -reitityksen avulla lähetät tekstiviestejä halutulle määrälle vastaanottajia mistä tahansa sähköpostiohjelmasta, kuten esimerkiksi Outlook, Gmail, Thunderbird jne. Voit myös lähettää tekstiviestejä ulkopuolisesta CRM-järjestelmästä, omasta tai kolmannen osapuolen tietojärjestelmästä / palvelimelta tai niiden liitännäisistä.

Jos voit lähettää järjestelmästä sähköpostin, on se myös yhteensopiva tekstiviestien kanssa! Quriiri vain muuntaa sähköpostit tekstiviesteiksi ja toimittaa ne vastaanottajien matkapuhelimiin.

Quriiri E-mail to SMS

Miksi E-mail to SMS?

Palvelu on hyvin yksinkertainen: sähköpostit vastaanotetaan Quriiriin, mistä ne edelleenohjataan tekstiviestinä haluttuihin matkapuhelinnumeroihin.

R

Helppo lähettää ryhmätekstiviestejä suoraan sähköpostista

R

Toimii yhteen lähes minkä tahansa sähköpostiohjelman kanssa

R

Tietoturvallinen - tukee TLS-salausta

R

Määritä tekstiviestin vastaanottajat joko sähköpostissa tai Quriirissa

R

Luotettava ja suorituskykyinen

R

Päätelaiteriippumaton hallinnointikäyttöliittymä

R

Tekstiviestien perillemenon seuranta käyttöliittymässä tai ohjelmallisesti

Tekstiviestien reititys ja SMS Gateway.

Quriirin E-mail to SMS -toiminnallisuus on osa Quriiri Message Routeria

Quriiri Message Router on SMS-viestien monipuoliseen reititykseen suunnitelty palvelu kehittäjille ja integraattoreille. Viestien reititys sähköpostista tekstiviestiksi on luonnollinen osa Routeria ja ottamalla käyttöön Quriiri Message Routerin, on sinulla monipuoliset mahdollisuudet reitittää viestejä myös muiden kanavien välillä.