Valitse sivu

KONTAKTIEN JA RYHMIEN HALLINTA

Kerää ja hallitse kontakteja

Pidä asiakastiedot tallessa, ajantasalla ja helposti löydettävissä. Hyödynnä henkilötietoja ja ryhmiä viestien kohdentamiseen ja personointiin. Quriirin avulla mahdollistat myös vastaanottajien liittymisen ryhmään sekä niistä poistumisen.

Kontaktien hallinta Quriirissa.

Pidä kontaktit tallessa ja ajan tasalla

v

Kerää tekstiviestikontakteja hakusanalla

Aktivoi asiakkaitasi liittymään tekstiviestiryhmään esimerkiksi tietyllä hakusanalla, kuten ”VIPKLUBI”. Hakusana on toimiva keino luoda erilaisia ryhmiä, joille voit kohdentaa viestejä ja luoda keskusteluja.

Tuo yhteystiedot Quriiriin

Tuo vastaanottajien yhteystiedot helposti Excelistä tai CSV-tiedostosta ja liitä ne eri ryhmiin.

Hallinnoi kontakteja

Voit lisätä kontakteihin yksilöllistä tietoa, kuten syntymäpäivän, asiakasnumeron, sukupuolen ja omia parametreja. Nämä tiedot mahdollistavat erilaisten ryhmien luomisen sekä ryhmäviestien personoinnin. Yksittäiselle kontaktille voi myös tarvittaessa asettaa viestintäkiellon, jolloin siihen numeroon ei lähde tekstiviestiä.

Luo ja hallitse ryhmiä

Voit luoda useita vastaanottajaryhmiä ja lähettää viestin usealle ryhmälle samalla kertaa. Ryhmät mahdollistavat segmentoinnin ja viestien kohdentamisen.

Mahdollista poistuminen listalta

Anna vastaanottajille mahdollisuus poistua vastaanottajaryhmästä hakusanalla, esimerkiksi ”PERU”. Näin vastaanottajat voivat itse perua tekstiviestien tilauksen. Voit seurata poistumisia Quriirin käyttöliittymästä. Jos paljon ihmisiä poistuu, voi se olla merkki viestien sisältöjen toimimattomuudesta.

Hallitse ryhmiä rajapinnan kautta

Voit myös synkronoida kontaktien ja ryhmien tiedot rajapinnan kautta suoraan omasta järjestelmästäsi. Vältyt tietojen päivittämisestä moneen paikkaan, kun muutokset päivittyy automaattisesti omasta järjestelmästäsi Quriiriin. Lue lisää.

Quriiri on luotettava ja turvallinen viestipalvelu

Asiakkaidemme tietosuoja on meille äärimmäisen tärkeää. Quriiri on täysin sitoutunut noudattamaan EU:n tietosuojadirektiiviä (GDPR) ja asiakastiedot tallennetaan aina EU:n sisäpuolella

Käyttökohteet

Voit hyödyntää kontaktien tietoja ja ryhmiä eri käyttötapauksissa, kuten:

R

Ryhmätekstiviestit

R

Tekstiviestikyselyt

R

NPS-kyselyt

R

Tekstiviestimarkkinointi

R

Aktivointi

R

Kriisiviestintä

Tekstiviestien kohdentaminen ja personointi.

Synkronoi kontaktien tiedot automaattisesti

Varmista, että kontaktiesi tiedot ja vastaanottoryhmät ovat aina ajan tasalla. Vältyt tietojen päivittämisestä moneen paikkaan, kun muutokset synkronoituu automaattisesti omasta järjestelmästäsi Quriiriin.

Quriirin kontaktit ja ryhmät API.

Sinua saattaa kiinnostaa myös nämä artikkelit:

Mikä on SMS-estolista ja mihin sitä tarvitaan?
Mikä on SMS-estolista ja mihin sitä tarvitaan?

Quriiriin on tullut uusimman päivityksen mukana SMS-estolista -ominaisuus. Estolista helpottaa asiakkaitamme toimimaan oikein, sillä Suomessa täytyy lain mukaan jokaisen suoramarkkinointiviestin yhteydessä olla mahdollisuus kieltää markkinointiviestit helposti ja...

Näin varmistat, että Black Friday -tarjouksesi huomataan
Näin varmistat, että Black Friday -tarjouksesi huomataan

Kaikella markkinoinnilla pyritään siihen, että oikeat ihmiset huomaavat brändisi oikeaan aikaan. Lisääntynyt markkinointi Black Fridayta edeltävinä viikkoina vaikeuttaa erottumista ja asiakkaiden huomion saamista. Miten varmistat, että viestisi eivät huku viestien...

Tekstiviesti loistaa Black Friday -kampanjoissa
Tekstiviesti loistaa Black Friday -kampanjoissa

Black Friday ja Cyber week lähestyvät jo kovaa vauhtia. Viime vuonna nähtiin selkeä kasvu tekstiviestiliikenteessä juuri Black Fridayn ja Cyber weekin aikana ja tänä vuonna kasvua odotetaan jälleen. Black Friday on monelle yritykselle vuoden tärkein markkinointikampanja ja siihen satsataan isosti.

Valmis aloittamaan? Koe tekstiviestin tehokkuus viestinnässä!