Automatisoi tekstiviestien lähetys ja paranna konversioita tehokkaasti

Tulevatko manuaalisesti lähetetyt tekstiviestit väärään aikaan tai ovatko ne liian yleisiä? Onko manuaalinen lähettäminen työlästä? Silloin voit hyötyä tekstiviestien automatisoinnista ja personoinnista, joka on nyt helpompaa kuin koskaan.

Tekstiviestien automatisointi kannattaa etenkin silloin, kun haluat tavoittaa enemmän liidejä kohdennettujen viestien avulla tai haluat tavoittaa asiakkaasi juuri oikeaan aikaan. Automatisoimalla tekstiviestien lähetyksen tehostat viestintää ja sitoutat asiakkaitasi brändiisi.

Miten automatisointia voi tehdä?

Automaattiset tekstiviestit tarkoittavat viestejä, jotka lähetetään automaattisesti, kun jokin tapahtuma (triggeri) laukaisee lähetyksen. Automatisointia voi Quriirissa tehdä neljällä eri tavalla:

1. Quriirin selaimessa toimivan käyttöliittymän avulla:

Yksinkertaisimmillaan automaatio tarkoittaa sitä, että asiakkaalle tulee automaattinen vastaus hänen vastatessaan tekstiviestiin. Tämän pystyy tekemään Quriirin selaimessa toimivan käyttöliittymän avulla.

2. Hubspotin webhookin avulla:

Mikäli käytät Hubspotia voit liittää tekstiviestit Hubspotin työkulkuihin webhookien avulla.

3. Zapierin avulla:

Helpoin tapa lähettää automatisoituja viestejä asiakkaan tekemän tapahtuman perusteella, on hyödyntää Zapier -integraatiota. Mikäli käyttämäsi ohjelmisto löytyy Zapierista, voit hyödyntää siinä Quriirin luotettavaa tekstiviestipalvelua. Automatisoi tekstiviestien lähetys jonkin tapahtuman jälkeen tai käynnistä tapahtuma saapuneen tekstiviestin perusteella.  

4. API-integraatio:

Mikäli tarvitset räätälöidyn ratkaisun, voit hyödyntää Quriirin rajapintoja integraation tekemiseen. Tämäkään ratkaisu ei ole monimutkainen, mikäli osaat hieman koodata tai saat ohjelmoijalta apuja.

Mitä automaattiset viestit ovat?

Voit lähettää automaattisia viestejä asiakkaan käyttäytymisen tai tapahtumien perusteella eli niin kutsuttujen triggereiden avulla. Esimerkkejä automaattisista viesteistä ovat:

  • Tilausvahvistukset
  • Tervetuloviestit
  • Muistutukset hylätyistä ostoskoreista
  • Henkilökohtaiset tarjoukset
  • Kyselyt
  • Ajanvarausmuistutukset

Suosittuja tapoja automatisoida viestit Zapierin avulla:

1. Lähetä tekstiviesti, kun saat uuden Shopify asiakkaan:
Tekstiviestien automatisointi Zapierin avulla.

2. Lähetä tekstiviesti Shopify asiakkaille, jotka hylkäävät ostoskorin:
Tekstiviestien automatisointi Zapierin avulla.

3. Lähetä tekstiviesti uusille HubSpot / Pipedrive / ActiveCampaign kontakteille:
Tekstiviestien automatisointi Zapierin avulla.

Zapierista löytyy tuhansia sovelluksia, jotka ovat yhteensopivia Quriirin kanssa. Katso löytyykö sieltä sinun ohjelmistosi ja kokeile automatisointia!

Lue lisää Quriirin Zapier -integraatiosta. Mikäli tarvitset apua, ota yhteyttä niin autamme mielellämme!