Olemme mukana pelastamassa Itämerta

Tänäkin vuonna osallistumme aktiivisesti Itämeren pelastamiseen ja tuemme joululahjoituksellamme John Nurmisen Säätiön toimintaa. Säätiö on tunnettu tehokkaista ja käytännönläheisistä toimistaan Itämeren suojelemiseksi.

Itämerta uhkaavat monet ongelmat, joista yksi suurimmista on rehevöityminen. Vaikka merta rehevöittävät ravinnepäästöt on onnistuttu 1980-luvun jälkeen puolittamaan, rehevöitymisen näkyvät merkit, kuten sinilevien massaesiintymät vaivaavat Itämerta edelleen.

John Nurmisen Säätiön hankkeissa parannetaan Itämeren tilaa vähentämällä mereen kohdistuvaa kuormitusta ja ympäristöongelmia, kuten rehevöitymistä ja luontokatoa. Säätiö myös vaalii, elävöittää ja mereen liittyviä tarinoita sekä kulttuuriperintöä.

Joululahjoituksemme on konkreettinen osoitus sitoutumisestamme vastuullisuuteen yrityksessämme. Vastuullisen toiminnan myötä pystymme kehittämään toimintaamme kestävälle pohjalle ja luomaan paremmat edellytykset tuleville sukupolville.

Kutsumme myös muita osallistumaan joulukeräykseen! Anna merkityksellinen joululahja lahjoittamalla Itämeren tulevaisuudelle. John Nurmisen Säätiö mahdollistaa avullasi Itämeren ja sen perinnön säilymisen tuleville sukupolville.

Vielä ei ole liian myöhäistä pelastaa Itämerta. Tee lahjoitus Itämerelle: www.johnnurmisensaatio.fi