Quriirilla aloitti Lead Product Designer Tuomas Nissinen!

Tiimimme on kasvanut taas yhdellä huipputekijällä. Tuomas Nissinen liittyi tiimiimme kehittämään Quriirin tuotetta ja käyttökokemusta entistäkin paremmaksi. On hienoa saada Tuomas mukaan porukkaamme!

Tervetuloa Tuomas! Kerro vähän itsestäsi.

Olen oululainen digitaalisten tuotteiden ja palveluiden muotoilija. Vahvuuteni on laaja-alainen kokemus koko muotoiluprosessista aina ihmis- ja liiketoimintaymmärryksen kartuttamisesta ja palvelun konseptoinnista sekä prototypoinnista lopullisen palvelun toteuttamiseen saakka. Ennen Quriiria olen työskennellyt mm. Siilillä ja OP:lla.

Mitä tykkäät tehdä vapaa-ajalla?

Liikun mielelläni luonnossa, usein kalastuksen ja melonnan merkeissä. Perheen kesken tykkäämme mökkeillä Syötteellä ja reissata joskus kauempanakin, etenkin Italiassa.

Mistä innostut?

Innostun erityisesti projekteista, joissa on muotoilun avulla mahdollisuus saada aikaan selkeitä hyötyjä sekä liiketoiminnalle että palvelun käyttäjille.

Miksi päädyit tulemaan Quriirille töihin?

Halusin työskennellä mielenkiintoisen tuotteen kehittämisen parissa. Quriirilla houkuttelivat myös hyvä tekemisen kulttuuri, tiivis tekijäporukka ja pari ennalta tuttua quriirilaista.

Mitä odotat uudelta työltä?

Odotan pääseväni tekemään nopeasti Quriirin käyttäjille näkyviä positiivisia uudistuksia sekä yleisesti työskentelyä modernin digitaalisen palvelun kehittämisen parissa.

Mikä on ensivaikutelma Quriirista?

Quriiri ja quriirilaiset vaikuttavat juuri sellaisilta kuin ennakkoon rekryprosessin aikana kuvittelinkin – avoimilta, osaavilta ja välittömiltä.