Quriirin tiimi kasvoi – tervetuloa Oskari!

Saimme Quriirilla aloittaa elokuun erityisen mukavissa merkeissä, kun tiimissämme aloitti front-end -kehittäjä Oskari Virta! Oskari vahvistaa Quriirin tiimiä entisestään ja tuo mukanaan monipuolista osaamista. Lämpimästi tervetuloa Oskari!


Tervetuloa Quriirille Oskari! Kerro vähän itsestäsi!

Tulen pääkaupunkiseudulta ja asun tällä hetkellä Tuusulassa. Lisäksi olen asunut Barcelonassa. Olen aina ollut kiinnostunut teknologiasta, minkä johdosta päädyin muutaman asiakaspalvelutehtävän kautta softakehittäjäksi.

Mitä tykkäät tehdä vapaa-ajalla?

Olen kilpailuhenkinen, joten nautin vapaa-ajalla kilpailusta niin urheilussa, kuin myös erilaisissa online peleissä. Minulla on joukkueurheilutaustaa salibandysta ja jääkiekosta.

Mistä innostut?

Innostun erityisesti kehittymisestä ja uuden oppimisesta.

Miksi päädyit tulemaan Quriirille töihin?

Palattuani Suomeen Quriiri vaikutti mukavalta työympäristöltä, joka tarjoaa hyvän mahdollisuuden kehittyä ja haastaa itseään devaajana.

Mitä odotat uudelta työltä?

Odotan työssäni mahdollisuutta käyttää tähänastista kokemustani, mutta myös uuden oppimista mielenkiintoisten projektien parissa.

Mikä on ensivaikutelma Quriirista?

Ensivaikutelma on ollut hyvä ja asiantunteva. Kaikki quriirilaiset, jotka olen ehtinyt tavata ovat vaikuttaneet mukavilta.