Quriirin tiimi vahvistui – tervetuloa Lasse Saarinen!

Monipuolinen viestipalvelu tarvitsee vahvat osaajat. Olemme iloisia, että saimme tiimiimme kokeneen ohjelmistokehittäjän, Lasse Saarisen. Lassea kiinnostaa erityisesti Quriirin mielenkiintoinen tuote ja teknologia.

Tervetuloa Quriirille Lasse! Kerro vähän itsestäsi!

Olen koodari ja savolainen koneinsinööri, jolla on monipuolista kokemusta logistiikka-, konepaja- sekä sosiaali- ja terveysalalta. Kotona on vaimo, pieni lapsi ja kaksi koiraa. Tulen Quriirille Cor Group Oy:stä, jossa toimin ohjelmistokehittäjänä viimeiset kolme ja puoli vuotta.

Mitä tykkäät tehdä vapaa-ajalla?

Vapaa-ajan harrastuksiin kuuluu uinti, valokuvaus, ulkoilu koirien kanssa tai ilman ja ruoanlaitto. Välillä teen myös omia projekteja.

Mistä innostut?

Insinöörille elämän suola on yrittää ratkoa ongelmia. Vielä parempaa on, kun ongelmat saa ratkaistua.

Miksi päädyit tulemaan Quriirille töihin?

Quriiri tarjosi mielenkiintoista tekemistä mielenkiintoisen tuotteen ja teknologian parissa. Hyvin toiminut rekryprosessi välitti hyvää työnantajamielikuvaa. Lisäksi ihmiset, joiden kanssa olin tekemisissä olivat sellaisia, jollaisten kanssa haluan tehdä töitä.

Mitä odotat uudelta työltä?

Odotan uusien ja mielenkiintoisten asioiden oppimista sekä työskentelyä modernien web-teknologioiden parissa. 

– 

​​Kiinnostaako sinua tulla kehittämään Suomen johtavaa tekstiviestipalvelua? Katso vapaat paikkamme tai jätä meille avoin hakemus – tiimiimme mahtuu aina hyviä tekijöitä.