Annamme joululahjat Itämerelle

Olemme tänäkin vuonna mukana pelastamassa Itämerta ja tuemme joululahjoituksellamme John Nurmisen Säätiön toimintaa Itämeren ja sen perinnön pelastamiseksi. John Nurmisen säätiö toteuttaa tuloksellisia ja konkreettisia Itämeren suojelutoimia. 
Itämerta uhkaavat monet ongelmat:

– Rehevöityminen on Itämeren suurimpia uhkia. Sen näkyvimpiä merkkejä ovat sinileväkukinnat, veden sameneminen, rantojen limoittuminen sekä pohja-alueiden hapettomuus. Samalla uhkana on, että Itämeren arvokas kulttuuriperintö katoaa.

– John Nurmisen Säätiö torjuu näitä ongelmia mm. meriympäristöhankkeillaan. Hankkeissa keskitytään konkreettisin toimin vähentämään Itämeren fosforikuormaa. Säätiö myös vaalii, elävöittää ja välittää mereen liittyviä tarinoita sekä kulttuuriperintöä.

Lahjoitus on konkreettinen osoitus siitä, miten toteutamme vastuullisuusteemaa yrityksessämme. Vastuullisen toiminnan myötä pystymme kehittämään toimintaamme kestävälle pohjalle ja luomaan paremmat edellytykset tuleville sukupolville.

Haastamme muitakin osallistumaan joulukeräykseen! Anna konkreettinen ja merkityksellisen joululahja lahjoittamalla Itämeren tulevaisuudelle. John Nurmisen Säätiö mahdollistaa avullasi Itämeren ja sen perinnön säilymisen tuleville sukupolville. 

Vielä ei ole liian myöhäistä pelastaa Itämerta. Tee lahjoitus Itämerelle: www.johnnurmisensaatio.fi/joulu/

John Nurmisen Säätiö – Itämeren suojelua ja kulttuuritekoja
Vuonna 1992 perustetun John Nurmisen Säätiön tavoite on pelastaa Itämeri ja sen perintö tuleville sukupolville. Säätiö on kulttuuriteoistaan palkittu tiedon välittäjä ja merellisen sisällön tuottaja. Säätiön Puhdas Itämeri -hankkeissa parannetaan Itämeren tilaa konkreettisilla, mereen kohdistuvaa kuormitusta ja ympäristöriskejä vähentävillä toimilla. Työtä ohjaavat mitattavat tulokset ja vaikuttavuus. Lue lisää toiminnasta: www.johnnurmisensaatio.fi