Quriiritarinoita: Tanja Lipponen, markkinointipäällikkö

Tällä kertaa quriiritarinoita -sarjamme saa jatkoa markkinointipäällikkö Tanja Lipposen esittelyllä. Tanja aloitti Quriirilla elokuussa 2021 ja häntä kiinnostaa erityisesti asiakaslähtöisyys ja asiakkaiden auttaminen. Tanja kertoo artikkelissa työstään Quriirilla sekä paljastaa myös, mitä ilman ei selviäisi. 

Miten päädyit Quriirille?

Ennen kuin aloitin Quriiriilla, työskentelin luovan alan yrittäjänä. Tarjosin yrityksille apua brändäykseen ja markkinointiin. Minulla on monipuolinen kokemus työstä markkinoinnin parissa ja olen myös ammattivalokuvaaja, joten yhdistin työssäni valokuvauksen markkinointiin ja tein yrityksille brändivalokuvien suunnittelua ja valokuvausta. Vanhempainvapaan aikana minulle alkoi kuitenkin kirkastua ajatus siitä, että halusin kehittyä ja tehdä kokonaisvaltaisemmin töitä nimenomaan markkinoinnin parissa.

Kuin tilauksesta minulle tuli rekrytointifirman kautta mahdollisuus päästä työhaastatteluun Quriirille. En tässä vaiheessa tiennyt yrityksestä oikeastaan mitään, mutta keskustelujen myötä minulle syntyi tunne siitä, että yrityksen arvot kohtaavat omien arvojeni kanssa. Lisäksi pääsisin hyödyntämään osaamistani monipuolisesti sekä vastaamaan yrityksen markkinoinnista kokonaisvaltaisesti. Päätös oli lopulta helppo tehdä.  

Minkälainen matkasi Quriirilla on ollut tähän mennessä? 

Kun tulin Quriirille, oli viestipalvelun kehittäminen ja sen markkinointi itselle uutta. Ymmärsin kuitenkin tekstiviestin tarjoamat hyödyt yrityksille. Minua motivoi se, että voin työssäni auttaa yrityksiä viestimään sujuvammin asiakkaidensa kanssa. Tietämykseni alasta on kasvanut, mutta silti koen, että tässä on vielä valtavasti opittavaa. On mielenkiintoista, kun pääsee työskentelemään kokeneiden yrittäjien ja osaavien työkavereiden kanssa. 

Mitä työhösi kuuluu? 

Vastaan Quriirin brändin ja markkinoinnin kehittämisestä sekä toteutuksesta. Tärkein tehtäväni on tukea yrityksen kasvua markkinoinnin keinoin. Työnkuvaani kuuluu monenlaista aina strategisesta markkinoinnista käytännön toimenpiteisiin. Tekstiviesti on yhä kasvava kanava yritysten viestinnässä ja sen potentiaali on vielä monella yrityksellä kokematta. Tehtäväni on olla kertomassa tätä tarinaa, jotta yhä useammat yritykset voivat hyödyntää tekstiviestiä osana asiakasviestintää.  

Millaista on työskennellä Quriirilla?

Olen ollut tyytyväinen ratkaisuuni aloittaa työt Quriirilla. Koen, että meidän kaikkien quriirilaisten työ on merkityksellistä, koska haluamme edistää yritysten ja asiakkaiden välistä vuorovaikutusta ja tehdä siitä sujuvaa. Meillä tehdään yhdessä hommia ja kulttuuri on keskusteleva. Quriiri rakentaa parasta viestialustaa yrityksille ja me voidaan aidosti sanoa olevamme tekstiviestiteknologian edelläkävijä. Arvostan myös sitä, että meillä välitetään aidosti asiakkaista, halutaan auttaa ja ollaan myös asiakkaiden suuntaan rehellisiä. Tällöin syntyy kumppanuus, josta molemmat hyötyvät.  


Mikä sinua kiinnostaa vapaa-ajalla? 

Vapaa-aikaa vietän perheeni kanssa. Perheeseeni kuuluu mies ja kaksi pientä tytärtä. Ulkoilu ja liikunta ovat tapa rentoutua ja lähdenkin metsään aina, kun siihen tulee mahdollisuus – joko kävelemään, juoksemaan, pyöräilemään tai hiihtämään. Pidän myös valokuvauksesta ja neulomisesta, ja aina silloin tällöin tartun pensseliin ja maalaan vesiväreillä. En selviäisi ilman kahvia ja nautin suuresti kahvihetkistä ystävien seurassa. Minut löytää talvisin myös silloin tällöin Ylläkseltä rinteestä tai hiihtoladulta. 

Työn ja perheen yhdistäminen on minulle tärkeä teema ja olenkin mukana Mothers in Business ry:ssä vapaaehtoisena edistämässä perhemyönteisyyttä ja äitien asemaa työelämässä. 

Mitä haluaisit sanoa heille, joita Quriiri kiinnostaa työnantajana? 

Kannattaa olla rohkeasti yhteydessä, vaikka ei olisikaan just omaan osaamiseen sopivaa paikkaa auki. Olemme nopeasti kasvava yritys ja etsimme jatkuvasti uusia osaajia. Meillä on avoin ja keskusteleva kulttuuri ja lisäksi meillä pääsee vaikuttamaan ja osallistumaan monenlaiseen. Työntekijät arvostavat sitä, että pääsevät soveltamaan omaa osaamistaan laajasti sekä ratkaisemaan haasteita. Pyrimme jatkuvasti olemaan teknologian aallonharjalla, joten työ ei taatusti ole tylsää.

Ura Quriirilla

Kiinnostaako sinua tulla kehittämään Suomen johtavaa tekstiviestipalvelua? Katso vapaat paikkamme tai jätä meille avoin hakemus – tiimiimme mahtuu aina hyviä tekijöitä.