Tervetuloa Quriirin tiimiin Tapio!

Quriirin tiimi sai vahvistusta, kun Tapio Palomaa aloitti senior front-end -kehittäjänä joulukuun alussa. Tapion päätehtävä on Quriirin käyttöliittymän suunnittelu ja toteutus. Tapio nauttii uusien tietojen, taitojen ja näkökulmien opiskelusta – oli kyse sitten ohjelmoinnista tai vaikkapa puutarhanhoidosta.

Kuka olet ja mistä tulet?

Olen web-kehittäjä Oulusta. Olen työskennellyt full stack web-kehittäjänä sekä web-projektien projektipäällikkönä.

Mitä tykkäät tehdä vapaa-ajalla?

Vapaa-ajalla ulkoilen ja teen luontoretkiä perheen kanssa. Lisäksi pelaan mielelläni jalkapalloa ja soitan kitaraa sekä laulan.

Mistä innostut?

Suhtaudun intohimoisesti uuden oppimiseen ja nautin uusien tietojen, taitojen ja näkökulmien opiskelusta – oli kyse sitten ohjelmoinnista tai vaikkapa puutarhanhoidosta.

Miksi päädyit tulemaan Quriirille töihin?

Quriirissa kiinnosti mahdollisuus päästä jatkokehittämään jo julkaistua, hienosti toimivaa tuotetta. Pitkäjänteinen hyvin suunniteltu kehitystyö mahdollistaa myös oman osaamisen jatkuvan kasvun. Lisäksi on tärkeää, että Quriirissa korostuu yhteistyö ja avoin kommunikaatio tiimin kesken.

Mitä odotat uudelta työltä?

Odotan, että pääsen työskentelemään hyvien tyyppien kanssa hyvin organisoidussa kehitystiimissä ja pääsen tekemään kehitystyötä moderneilla web-teknologioilla.

Mikä on ensivaikutelma Quriirista?

Quriirin tiimissä on monipuolista asiantuntemusta ja hyvä tekemisen meininki. Porukkaan on helppo päästä mukaan ja olen tuntenut itseni tervetulleeksi.


Kiinnostaako sinua tulla kehittämään Suomen johtavaa tekstiviestipalvelua? Katso vapaat paikkamme tai jätä meille avoin hakemus – tiimiimme mahtuu aina hyviä tekijöitä.