Quriiritarinoita – Thomas Wahlberg, teknologiajohtaja

Modernit teknologiat ja mahdollisuus vaikuttaa isossa skaalassa toivat Thomaksen Quriirille. Thomasta kiinnostaa myös urheilu, kitaran soitto ja erilaiset pelit. 

Mikä on tehtäväsi Quriirilla?

Teknologiajohtajana tavoitteenani on mahdollistaa kaikki yrityksen toimintaan ja kasvamiseen tarvittavat tekniset asiat. Vastaan meidän käyttämistä teknologioista, niin kehityksessä kuin alustoissa. Lisäksi johdan kehitystiimiämme ja vastaan resurssoinnista. 

Mikä sinusta piti tulla isona? Ja jos kävi toisin niin miksi näin kävi?

Hävittäjälentäjä. Innostuin työskentelemään tietokoneiden parissa ja päädyinkin lukioaikoina ensimmäiseen IT-alan työhöni. Sitten aloin yrittäjäksi ja jatkoin sen jälkeen erilaisissa IT-alan hommissa.

Miten päädyit tekemään sitä työtä mitä nyt teet? 

Nuorempana toimin enempi 3D-grafiikan parissa. Tästä tuli täysipäiväinen ammatti, kun perustimme peliyrityksemme ja teimme PlayStation 3:lle pelejä. Tämän jälkeen innostuin enemmän ohjelmoinnista, varsinkin web:iin ja käyttöliittymiin liittyen. Tuohon aikaan modernit käyttöliittymäkirjastot, kuten React, alkoivat vasta nousta pinnalle. Aloin erikoistumaan käyttöliittymiin ja aika pian päädyin käyttöliittymäarkkitehdiksi ja tiiminvetäjäksi. Perehdyin myös johtamiseen ja nyt olen Quriirilla teknologiajohtajana.

Mikä on parasta työssäsi? 

Monipuoliset työtehtävät, hyvät työkaverit, mielenkiintoiset teknologiat ja mahdollisuus vaikuttaa isossa skaalassa yrityksen menestykseen ja olla mukana luomassa maailman parasta tekstiviestipalvelua.

Mikä sinua kiinnostaa vapaa-ajalla? 

Urheilu, kitaran soitto ja erilaiset pelit. Salin lisäksi olen innostunut pelaamaan padel tennistä kesästä lähtien.

Miksi meille kannattaa tulla töihin? 

Meillä pääsee hyvään porukkaan tekemään mielenkiintoisia hommia. Teknologiat koitetaan pitää mahdollisimman modernina, joten työntekijät pääsevät kehittämään itseään relevanteissa asioissa. Meillä on erittäin hyvää osaamista eri osa-alueilta, joten apua löytyy varmasti jokaiseen haasteeseen mitä työssä tulee vastaan. Ja kaikki meillä myös auttavat mielellään, kommunikointi on yksi tärkeimmistä arvoistamme. Lisäksi meillä pääsee vaikuttamaan ja jakamaan omaa asiantuntemusta työkavereille. Työilmapiiri pyritään pitämään asiantuntevana ja rentona.

Ura Quriirilla

Kiinnostaako sinua tulla kehittämään Suomen johtavaa tekstiviestipalvelua? Katso vapaat paikkamme tai jätä meille avoin hakemus – tiimiimme mahtuu aina hyviä tekijöitä.