Uusi markkinointipäällikkö liittyi mukaan tiimiin

Tanja Lipponen on aloittanut NextUp Oy:n markkinointipäällikkönä. Tanjalla on monipuolinen kokemus markkinoinnin parista muun muassa Polar Electro Oy:n markkinoinnista sekä itsenäisenä luovan toimiston yrittäjänä. Tanjan tavoitteena on tuoda yrityksen päätuotteen Quriirin hyödyt entistä vahvemmin esiin sekä kehittää kovaa vauhtia kasvavan yrityksen brändiä ja markkinointia. 

Yhä useampi yritys hyödyntää tekstiviestipalvelu Quriiria asiakkaiden ja sidosryhmien tavoittamiseen. Perinteinen tekstiviesti tavoittaa kohderyhmän varmasti ja nopeasti. Tutkimusten mukaan 98% ihmisistä lukee saapuneen tekstiviestin ja kotimaisen Quriirin kautta esimerkiksi ryhmäviestien lähettäminen on helppoa.  

Tanja näkee Quriirissa paljon mahdollisuuksia kehittyä ja kasvaa. 

NextUpin asiakaslähtöinen työskentelytapa ja osaavat ihmiset ratkaisivat haluni aloittaa työ markkinointipäällikkönä. Tekstiviestien avulla yritykset voivat palvella asiakkaitaan entistä paremmin sekä saada tehokkuutta asiakasviestintään. Tätä tarinaa haluan olla mukana kertomassa”, toteaa Tanja. 

Quriiriä kehittävä NextUp kasvaa nopeasti ja markkinointipäällikön rekrytointi on osa kasvusuunnitelmia. Tanjan osaaminen ja rooli tuo tärkeän lisän yritykseen, jossa ei aikaisemmin ole ollut päätoimista markkinointipäällikköä. 

NextUp Oy on suomalainen innovatiivinen digitaalisen viestinnän asiantuntijayritys, joka ylsi vuonna 2020 Deloitten Technology Fast 50 -listalla sijalle 11. Koko NextUpin tiimi toivottaa Tanjan tervetulleeksi mukaan!