NextUpin tiimi vahvistui teknologiajohtajalla. Tervetuloa tiimiin Thomas!

Thomas Wahlberg on aloittanut NextUp Oy:n teknologiajohtajana. Hänen osaamisensa ja roolinsa kautta NextUp panostaa entistä vahvemmin päätuotteensa Quriirin kasvuun ja kehittämiseen. 

Tekstiviestipalvelu Quriiri mahdollistaa asiakkaan tavoittamisen nopeasti ja varmasti. Perinteisellä tekstiviestillä on kasvava merkitys yritysten asiakas- ja sidosryhmäviestinnässä ja vuosittain Quriirin kautta lähetetäänkin yli 250 miljoonaa tekstiviestiä.

Thomasilla on monipuolinen kokemus web teknologioiden parissa:

Työurani alkoi 3D-grafiikan parissa tekemällä 3D-malleja ja grafiikkaa. 2007 perustimme pelialan yrityksen ja julkaisimme oman pelimme Playstation 3:lle. Sittemmin siirryin työskentelemään web teknologioiden parissa, pääpainona käyttöliittymät ja reaaliaikainen visualisointi. Olen toiminut käyttöliittymäarkkitehtina, tiiminvetäjänä ja scrum masterina eri projekteissa”, kertoo Thomas.

Elokuun alussa työhön lähtenyt Thomas odottaa innolla työskentelyä huipputiimissä, jossa luovuus, asenne ja osaaminen ovat kohdallaan. Thomasin mukaan yrityksen päätuote Quriiri on saanut hyvin jalansijaa viestintämarkkinoilla ja potentiaalia kasvuun on vielä reilusti. 

Quriiri soveltuu erinomaisesti mihin tahansa palveluun, missä tarvitaan luotettavaa viestinvälityspalvelua, esim. kaksivaiheista todennusta tai tiedotteita isolle ryhmälle. Laatu ja hyvä yhteistyö asiakkaiden kanssa ovat avainasemassa ja näissä Quriiri on onnistunut erinomaisesti”, Thomas sanoo. 

NextUp Oy on suomalainen innovatiivinen digitaalisen viestinnän asiantuntijayritys, joka ylsi vuonna 2020 Deloitten Technology Fast 50 -listalla sijalle 11. Koko NextUpin tiimi toivottaa Thomasin tervetulleeksi mukaan!