OpenHTTP-rajapinta nyt saatavilla

Quriirissa on nyt saatavilla OpenHTTP-rajapinta, joka mahdollistaa täysin räätälöidyn HTTP-rajapinnan toteutuksen. OpenHTTP:n avulla pystyy Quriirin käyttöliittymästä helposti määrittämään rajapinnan parametrien kohdennuksen sekä MT- (SMS-viestien lähetys) että MO (SMS-viestien vastaanotto)-suunnissa. Kohdentamisella tarkoitetaan asiakkaan sovelluksen ja Quriirin parametrien yhteensovittamista niin, että Quriiri osaa kohdentaa asiakkaan järjestelmän parametrit haluttuihin parametreihin Quriirissa. Täten Quriiri on nyt suoraan yhteensopiva lähes minkä tahansa järjestelmän kanssa, joka pystyy generoimaan HTTP-kutsuja!

OpenHTTP:n avulla asiakkaan järjestelmän parameterit voidaan helposti kohdentaa haluttuihin parametreihin Quriirissa.

Helpompi integraatio tuo kustannussäästöjä

OpenHTTP:n myötä asiakkaamme ei enää tarvitse rakentaa omaa järjestelmäänsä Quriirin standardirajapinnan mukaiseksi, vaan Quriirin rajapinta voidaan muokata sopimaan asiakkaamme järjestelmään. Tämä vähentää huomattavasti rajapintaintegrointiin vaadittua työmäärää ja nopeuttaa käyttöönottoa. Sitä kautta syntyy myös suoria kustannussäästöjä.

Kerromme mielellämme lisää ja autamme mielellämme OpenHTTP-rajapinnan käyttöönotossa. Ota yhteyttä.