Valitse sivu

Asiakaslahjat tekstiviestillä

Yllätä asiakkaasi iloisesti

Suklaata, kahvia tai lukulahja? Yllätä asiakkaasi tekstiviestillä lähetettävän lahjakoodin avulla. Ei postitusta, paketoimista tai logistiikkaa. Kaikki hoituu sähköisesti.

Tarjoamme koodien lähetyskampanjat avaimet käteen periaatteella. Tarvitset vain kohderyhmäsi puhelinnumerot ja lahjakoodit lähetetään heille tekstiviestillä puhelimeen.  

Lähetä Ärrä-koodi Quriirin avulla.

Ärrä-koodi

Anna asiakaslahjaksi Ärrä-koodi

Ärrä-koodi on R-kioskin sähköinen lahjakortti, joka lähetään tekstiviestillä kuluttajan matkapuhelimeen. Näyttämällä Ärrä-koodin millä tahansa Suomen yli 460:lla R-kioskilla, saa kuluttaja koodiin liitetyn tuotteen itselleen veloituksetta tai alennuksella.

Ärrä-koodi toimii lahjakortin lailla ja siihen voi liittää erilaisia tuotteita R-kioskin valikoimista. Ärrä-koodin avulla yrityksesi voi vaivatta palkita ja muistaa asiakkaita, aktivoida asiakkaita toimimaan, lanseerata tuotteen tai muistuttaa sen olemassaolosta.

Asiakaslahjat ärrä-koodilla.

Näin helppoa on Ärrä-koodikampanjan toteutus

1. Valitse tuote

Valitse tuote, jota haluat käyttää Ärrä-koodikampanjassasi. Tuotteita löytyy kaikista eri tuoteryhmistä, joten kampanjaanne sopiva tuote löytyy varmasti!

2. Toimita GSM numerot ja viestisisältö

Toimita meille vastaanottajien GSM-numerot sähköpostitse joko Excel- tai CSV-tiedostona.

3. Valitse lähetysajankohta

Kampanja voidaan ajastaa haluamallenne ajankohdalle.

4. Viestit lähetetään asiakkaille

Hoidamme Ärrä-kooditekstiviestien lähetyksen vastaanottajille haluttuna ajankohtana. Vastaanottajat voivat viestin saatuaan heti hakea tuotteensa Ärrältä.

Elisa Kirja -koodi

Anna asiakaslahjaksi lukuelämys

Elisa Kirja -koodi on sähköinen lahjakortti, joka lähetetään tekstiviestillä vastaanottajan matkapuhelimeen. Voit nyt helposti muistaa asiakkaitasi ja yhteistyökumppaneitasi Elisa Kirja -koodilla.

Lahjakoodin saaja voi valita haluamansa kirjan yli 240 suositun ääni- ja e-kirjan joukosta ja lukea sen omassa tahdissaan, kun hänelle sopii. E-kirja tai äänikirja on ekologinen ja yksinkertainen tapa antaa lahjaksi lukuelämys.

Asiakaslahjat tekstiviestillä.

Näin helppoa on Elisa Kirja -koodikampanjan toteutus

1. Toimita GSM numerot ja viestisisältö

Toimita meille vastaanottajien GSM-numerot sähköpostitse joko Excel- tai CSV-tiedostona.

2. Valitse lähetysajankohta

Kampanja voidaan ajastaa haluamallenne ajankohdalle.

3. Viestit lähetetään asiakkaille

Hoidamme Elisa Kirja -kooditekstiviestien lähetyksen vastaanottajille haluttuna ajankohtana. Vastaanottajat voivat viestin saatuaan heti lunastaa kirjan Elisan äänikirjapalvelusta

Hyödyt

Lahjakoodien avulla teet helposti ja kustannustehokkaasti koko joukon ihmisiä iloiseksi!

Nopea toimitus

Tekstiviestitse toimitettuna lahjakoodi saavuttaa kuluttajan välittömästi ja varmasti. Voit tehdä nopeita kampanjoita juuri silloin kuin haluat.

Laaja tuotevalikoima

Hyödynnä kampanjassa R-kioskin laaja tuotevalikoima tai anna lukulahja Elisan äänikirjapalveluun. Valitse kampanjaasi sopiva tuote useista kymmenistä eri vaihtoehdoista. Kysy rohkeasti lisää käytettävissä olevista tuotteista!

Turvallinen käyttää

Lahjakoodi on kertakäyttöinen, eli sitä ei voi käyttää useaampaan kertaan. Koodin voi lähettää edelleen kaverille, mutta koodin liitetyn tuotteen/tuotteet voi lunastaa vain kerran.

Helppo lunastus

Ärrä-koodiin liitetyn tuotteen voi lunastaa millä tahansa noin 500:lla R-kioskilla Suomessa. Jakeluketju on aidosti valtakunnanlaajuinen ja jokaisen suomalaisen tavoitettavissa. Elisa Kirja -koodin lunastuksen voi tehdä paikasta ja ajasta riippumatta.

Budjetoinnin helppous

Lahjakoodikampanjan kustannukset voidaan helposti budjetoida etukäteen. Yhden koodin voi lunastaa vain yhden kerran, joka varmistaa sen että kampanjan kustannukset eivät karkaa käsistä.

Analyysi ja seuranta

Ärrä-koodikampanjat mahdollistavat tarkan raportoinnin. Saat tietoa viestien toimitusprosenteista, tuotteiden lunastusmääristä sekä -paikoista.

Pyydä tarjous

Pyydä tarjous ja tee koko joukko ihmisiä iloiseksi!