Valitse sivu

TYÖPAIKAT

Back-end kehittäjä

Oulu / hybridityö

Quriiri on nopeasti kasvava monipuolinen tekstiviestipalvelu, jota hyödyntää tänä päivänä sadat yritykset Suomessa. Quriiri palvelee monipuolisuudellaan ja helppoudellaan niin viestinnän tekijöitä kuin kehittäjiä ja sen kautta lähetetään vuosittain yli 220 miljoonaa tekstiviestiä. Olemme täysin suomalainen tulorahoituksella toimiva tasaista kasvua tekevä yritys, jonka taustalla on erittäin kokeneita mobiiliviestinnän ammattilaisia. Meillä on palava halu kehittää yritysten ja asiakkaiden välistä viestintää nyt ja tulevaisuudessa. Yrityksemme ylsi vuonna 2020 Deloitten Technology Fast 50 -listalla sijalle 11.

 

Tulevaisuudessa haluamme olla johtava viestintäpalveluiden tarjoaja yritysten ja heidän sidosryhmien välisessä viestinnässä. 

Quriirin kehityksessä työskentelee tällä hetkellä pieni ja tehokas teknologiatiimi ja nyt etsimme Pythonia taitavaa back end kehittäjää vakituiseen työsuhteeseen ylläpitämään ja kehittämään Quriiria.

Etsimme nyt lisävahvistusta development-tiimiimme, jossa pääsee hyödyntämään osaamistaan monipuolisesti ja tekemään monenlaisia juttuja, joista isossa firmassa voi vain haaveilla. Pienestä koostamme huolimatta olemme vakavarainen toimija. 

Tiimin esimiehenä toimiva CTO Thomas Wahlberg sanoittaa tekemistä seuraavasti: ”Meillä tehdään moderneilla työkaluilla ja tavoilla. Eli tehtävässä ei ole pelkoa legacyyn uppoamisesta. Rakennan tiimiin ihmisläheistä yhteistyötä ja arvostan tekijöissä asennetta, osaamista ja vuorovaikutustaitoja”. 

Yksi tekkitiimiläisistämme kuvaili meitä sosiaaliseksi ja keskustelevaksi työyhteisöksi, jossa näkee viihtyvänsä pidemmän aikaa. Hänen sanojensa mukaan, Quriiri on luonteeltaan ja tuotteeltaan yritys, jossa voi tehdä pitkänkin uran.

 

Mitä tarjoamme?

+ Kilpailukykyisen palkkauksen ja yrityksen tulokseen perustuvat vuosibonukset

+ Tavallista kattavamman terveydenhuollon

+ Lounasedun

+ Puhelinedun ja nettiliittymän

+ Rennon ja joustavan työympäristön, jossa kaikki työskentelevät kohti yhteisiä tavoitteita – omia vahvuuksiaan hyödyntäen.

+ Vastuullisen ja mielenkiintoisen työn, jossa saat tehdä omia päätöksiä, ja saat myös tarvittavaa tukea päätöksentekoon.

+ Modernin mikropalveluarkkitehtuuria hyödyntävän järjestelmän.

+ Mahdollisuuden olla osana kasvavaa ja mielenkiintoista liiketoimintaa, yhdessä kokeneiden yrittäjien kanssa.

 

Hakemamme tekninen osaaminen:

Python, Django

Linux

MariaDB

Docker

 

Mitä oletamme sinulta?

Sopisit tiimiimme erinomaisesti, jos sinulla on:

+ Sopiva koulutuspohja ja kokemusta vastaavista tehtävistä.

+ Uskoa siihen, että työn tulee olla hauskaa ja tuottavaa!

+ Hyvät sosiaaliset taidot ja utelias asenne työtäsi kohtaan.

+ Kykyä toimia ja työskennellä itsenäisesti sekä osana tiimiä.

+ Intoa ja positiivista asennetta ongelmanratkaisua kohtaan.

+ Kykyä ajatella ”laatikon ulkopuolelle” ja osoittaa tervettä kriittisyyttä vallitsevia toimintatapoja kohtaan.

+ Ammatillista ylpeyttä ja vastuuntuntoa.

+ Sopivasti yrittäjähenkisyyttä, sillä olemme pieni ammattilaistiimi ilman ison organisaation hierarkiaa.

+ Kielitaitona ainakin suomi ja englanti.

+ Avoin mieli

 

Kiinnostuitko?

Jos herätimme sinussa mielenkiinnon ja haluat osaksi Quriirin kasvutarinaa, lähetä hakemuksesi ja CV:si sähköpostitse osoitteeseen Thomas.Wahlberg@quriiri.fi.

Hae tätä työpaikkaa:

Lähetä hakemuksesi ja CV:si sähköpostitse osoitteeseen Thomas.Wahlberg@quriiri.fi