Miten luon NPS-kyselyn?

Näin luot NPS-kyselyn Quriirin NPS-kysely -sovelluksen avulla: 1) Avaa NPS-kysely -sovellus Löydät NPS-kysely -sovelluksen Quriirin etusivulta tai valitsemalla vasemmasta valikosta Messaging Suite > Näytä sovellukset 2) Aloita antamalla kyselylle nimi sekä määrittämällä vastaanottonumero. Valitse alasvetovalikosta se vastaanottonumero, jota haluat tässä tapahtumassa käyttää. Alasvetovalikossa näkyvät kaikki ne vastaanottonumerot, jotka asiakastilillesi on aktivoitu. Voit myös määrittää tapahtumalle päättymisajan, jonka jälkeen kyselyyn ei voi enää vastata.   VastaanottonumeroNumero voi olla käytössä … Jatka artikkelin Miten luon NPS-kyselyn? lukemista