Valitse sivu

RESURSSIT

Tekniset resurssit

Liitä tekstiviestit liiketoimintajärjestelmiisi nopeasti ja helposti Quriirin selkeiden rajapintojen ja valmiiden ohjelmointikirjastojen sekä integraatioiden avulla.

Rajapintakuvaukset

Quriiri Message Routerin rajapintojen avulla lähetät ja vastaanotat tekstiviestejä ja vastaanotat myös viestien toimituskuittauksia.

Quriiri HTTP MT API v1

Rajapintakuvaus tekstiviestien lähettämiseen ja toimituskuittausten vastaanottamiseen HTTP-rajapinnan kautta.

Quriiri HTTP MO API v1

Rajapintakuvaus tekstiviestien vastaanottamiseen HTTP-rajapinnan kautta.

Quriiri SMTP MT API v1 (EMAIL to SMS)

Rajapintakuvaus tekstiviestien lähettämiseen SMTP-rajapinnan kautta (EMAIL to SMS).

Quriiri SMPP API

Rajapintakuvaus tekstiviestien lähettämiseen ja vastaanottamiseen SMPP-rajapinnan kautta.

Quriiri OpenHTTP API

Mahdollistaa täysin räätälöidyn HTTP-rajapinnan toteutuksen. Määritä helposti rajapinnan parametrien kohdennus sekä MT (SMS-viestien lähetys) että MO (SMS-viestien vastaanotto) -suunnissa.

Ohjelmointikirjastot

Quriiri Message Routerin valmiiden ohjelmointikirjastojen avulla pääset nopeasti alkuun tehdessäsi integraatiota Quriiriin.

n

Quriiri PHP API v. 1.0.1

Valmis PHP-ohjelmointikirjasto Quriirin HTTP-rajapinnalle.

n

Quriiri Python API v. 1.0.1

Valmis Python-ohjelmointikirjasto Quriirin HTTP-rajapinnalle.

Valmiit integraatiot

Valmiiden integraatioiden avulla pääset aloittamaan viestinnän nopeasti ja vaivattomasti.

Visma Primus / Wilma

Primukseen on tehty valmis integraatio Quriiriin joka mahdollistaa tekstiviestien lähetyksen suoraan Wilmasta tai Primuksesta. Tee Quriiri-sopimus ja konfiguroi vain tarvittavat parametrit Primukseen ja pääset aloittamaan viestinnän!

TimePlan

TimePlan on johtava väline työvoiman hallintaan. TimePlaniin on tehty valmis integraatio Quriiriin joka mahdollistaa tekstiviestien lähetyksen suoraan TimePlanistä. Ottaaksesi tekstiviestit käyttöön TimePlanissa, tulee sinun tehdä sopimus Quriirista ja olla yhteydessä TimePlan-edustajaasi palvelun asetusten määrittämistä varten.

Provad

Provadin asiakaspalvelua tehostavat sovellukset, kuten ICC-Intelligent Contact Center, LOTTA-Virtuaalinen asiakaspalvelija sekä POET-Asiakastyytyväisyysmittauspalvelu, voidaan kytkeä Quriiri-palveluihin. Provadin ratkaisut ovat integroitu Quriiriin, joka mahdollistaa kaksisuuntaisten tekstiviestien liittämisen kustannustehokkaasti osaksi asiakaskommunikaatiota esimerkiksi muistutusviestintään tai asiakastyytyväisyyskyselylinkkien lähettämiseen osana Provadin ratkaisuja. Ottaaksesi tekstiviestit käyttöön, tulee sinun tehdä sopimus Quriirista ja olla yhteydessä provad.fi asetusten määrittämistä varten.

Valmis aloittamaan? Koe tekstiviestin tehokkuus viestinnässä!